Teade

Collapse
No announcement yet.

Arvuti ühendamine teleriga

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

Arvuti ühendamine teleriga

Tere,

Tahan laptopi ühendada telekaga.
    Arvutil on selline port:

Ostsin üleminkeu, mis teeb sellest S-video ja komponendi.
    Selle: http://www.oomipood.ee/?t=k_ki&i=CABLE-1103

Ja ostsin selle kaabli:

Telekal on RCA, 3,5mm kõrvaklapi ots ja taga kaks SCART pistikut: ühe juurde on kirjutatud 1 ja RGB, teise juurde lihtsalt 2.

Ühendan arvuti telekaga ära, aga teleka pilt jääb siniseks, arvuti ei tunne ka teist display'd ära, näitab ikka, et on ainult üks.

Oskab keegi aidata?

Vs: Arvuti ühendamine teleriga

Enne ühendamist peavad nii teler kui ka arvuti olema välja lülitatud.

Comment

Kui teler S-videot ei toeta, jääb ainsaks võimaluseks komposiitvideo. Eeldades, et selle oomipoe junni RCA-pesast see väljub, peaks ta siis sattuma selle scart-kaabli pistikut pidi telerisse. Proovi mõlemad läbi.

Arvuti peaks ühendama väljalülitatuna. Kui kaablid küljes, siis käivitad masina ja õige ühenduse korral peaks videokaart teise kuvari ära tundma.

Teler tuleks käsitsi menüüst lülitada sellele sisendile, kuhu kaabli ühendasid, sest arvuti ju scardile juhtsignaali ei anna.

Igags petteks tasub kiigata videokaardi sättungitesse, võibolla saab seal midagi lubada/keelata.

Comment

Mina väidan et sinu ostetud üleminek on praak!
        Väidan nii, sest ostsin samasuguse kunagi ja ei töödanud, siis testisin ja sain selgusele, et s-video osa, 7->4 pin pole muud kui juhtmepikendus, sest 7 pinnisel on kasutatud samad 4 pinni mis 4 pinnisel ja teised on tühjad. siis kollane rca pesa oli ka valesti ühendatud ja kondekat vahel polnud. mina jah proovisin ainult seda kollast rca pesa, aga ma ei mäleta kas kontrollides ka teised pesad (mingid seal vist küljes veel tolknesid) millegagi ühendatud olid.
        Võibolla oli minu üleminekul veel stereo pistik koos üleminekutega ka küljes, kuid kui see samas kohas toodetud siis võib sama valesti tehtud olla. mina viisin poodi tagasi ja ilma kõhklemata anti raha tagasi, enne kui ma ostutsekkigi jõudsin taskust haarata, mida ei küsitudki, sellest järeldan et teati, et seda toodet tuuakse pidevalt tagasi.

Soovitan kontrollida netiskeemidega järgi ja parem osta mitu korda odavam üleminekuvahelüli mis siiani on kõigil alati töödanud. Samas poes on see 30 eeku, aga serigos oli 25 vist, eks uuri ise kust osta viitsid. http://www.oomipood.ee/?t=k_ki&i=AC-068GOLD
        Kui Midagi Teha, Siis Tuleb Seda Ikka Korralikult Teha

Comment

Working...
        X