Teade

Collapse
No announcement yet.

Antenni(mõõturi)huumor jätkub!

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

Antenni(mõõturi)huumor jätkub!

Tervitus!
    Puutusin kokku väikese antennihuumoriga ja ehk kõlbab rahva lõbustamisex raskel niiskel sügisajal!
    Ja kinnitab minu ammust tõde, et ära osta mõõteseadet kui ei oska sellega töötada või kui ostad, siis õpi sellega töötama 8)

Nimelt leidsid yhe maja elenikud, et aitab mitmest restanteniist ja et panevad ühtse antennisüsteemi. Firma leiti lehekuulutuse kaudu.
    Mehed tulid kohale, käisid katusel ja mõõtsid "mingi imeseadmega", et kussuunast levi on. Ja antenn pandigi katusele.

2 päeva hiljem oli yx tädike mul ukse tag, et tule ja vaata mis värk on - pildil nagu midagi vale - sähvib ja sädeleb. Ajasin siis "kargud" alla ja "komberdasin kohale".
    Ja ennäe imet - antenn pole mitte Tallinna peal vaid a 40 kraadi "vales suunas" naabermaja katusel olevale antennile!
    Seda nähes soovitasin kas firma üles otsida, et antenni keerataks või siis, et igaüx viib taas katusele oma resti 8)

;D ;D
    Kui vaadelda siinkandis vohavaid restantenne, siis mind huvitav tõsiselt, mis pilti rahvas näeb sellega. Mu naabruses nimelt kõik eelpool mainitud antennid vahivad isesuunda ja pooltel need detsimeetri pulgad puudu ja kui ma omale logoantenni panemas käisin (majarahvas irvitas, nahhuja tjebe takaja antenna) siis oli täpse suuna leidmisega tükk tegu
    AGA PILT on mul parem kui naabritel,ise veendusin, (kellede hoolimatuse tõttu arvatavasti ühisantennid ära lõhuti ) Las vahivad oma restiga...
    Elu on nagu lintmakilt muusika kuulamine. Mida lõpupoole, seda kiiremini hakkab linti äraandev ketas pöörlema...

Comment

Ei neid sadulseppe on teisigi. endal katusel detsim+meeter antenn ja pilt on OK. elan põhjarannikul ning ilusti 3 esstit ja 5 ülelahe kanalit. näeb teine välja suht kompunni moodi, kuid sellised on poes müügil ja toimivad. midagi 700-800eek/tk.
      kuid pika dm antenniga naabri satti virutada, saab hakkama.

Comment

Osadel restidel ei tule üldse kehv kvaliteet mitte antennist vaid hoopis kehvasti stabitud toitest; mitmel tuttaval olen toiteplokki pannud 7809, lm315 vms stabilisaatori selle kirjadeta kolmjala asemele pluss suuremad lüüdid enne ja pärast ja kohe hoopis teine pilt.

Comment

Antennide ja lainete levimisise lugu siis mult ka: Oli mul telekas, mingi väike, oma sarvikuga... Sarvikust oli keegi ühe poole pihta pand :P ja coax-kabla mingi suvalise coax-kablaga asendanud :P
          Aga nali selle pilliga... Krutin kanaleid, seesamune poolsarvik antenniks, tahan rootsit kätte saada ;D aga mida ma leian Viva2, MTV, Eurosport, Discovery! Vaevunähtava pildi ja käriseva heliga, aga ikkagi! Miski kaablikapp, vist STV meeste oma ajas seda signaali välja, ma arvan...
          Kahjuks läks see telekas katki :P ja teiste teleritega pole mul trikki korrata õnnestunud... :'(
          Sex, drugs & rock'n'roll -- need kolm sõna elavad igavesti!

Comment

Kaabeltelevisooni algusaegadel sai tasuta jah niimoodi vaadatud, kusjuures (ei tea, kas oskamatud antennimehed vms) kiirgas tänaseks juba pankrotti läinud firma 6-12 kanali antenn(millega nad ETV-d vastu vôtsid, R11 )välja ilusti kôiki neid kanaleid, mida nad üle kandsid (muundatud vahemikku 6-12 kanal) niiet katusel soomeantenni suund siis muutus Ja pilt värviline ja hea heliga ;D ;D ;D
            aga ônnetuseks kestis see asi suht lüikest aega (aasta vms)
            Elu on nagu lintmakilt muusika kuulamine. Mida lõpupoole, seda kiiremini hakkab linti äraandev ketas pöörlema...

Comment

Nonii sain lõpux teada selle kuulsa firma nime. Ja ega midagi muud oodata ei osanudki kui eestlaste lemmikfirma, kuhu raha enda, ilma et neilt korralik telepilt vastu saadaks ehk siis lp ja ülimalt austatud TäheMees!

Mehed käisid kohal, Tallinna pealt pilti kätte ei saadud, siis keerasid lõpux antenni Pärnu peale. Saadi ette küll ETV ja Kanal2-e pilt kuid TV3 jäi neil ikka uduseks. Siis lõid mehed käega ja panid minema öeldes et nad rohkem enam tagasi ei tule

Comment

Kus kandis sa elad,et saad valida,kas Pärnu või Tallinna pealt vastu võtta?
                Vana helitehnika remont Pärnus

Comment

Igatahes alatu nöörimine :'( >!

Teistele hoiatuseks, enne maksmist tuleb töö (kanalid) üle vaadata ja vastu võtta või võtmata jätta.

Comment

Working...
                  X