Üritan seda teha aga probleem on: logo on pildi taustal ning järelikult võib tema pixelite taga olla heledam või tumedam taust. Kuidas ma tean et see või teine pildipunkt kuulub just logole? Võib ju olla tegemist reklaamisaastaga kus logo puudub aga nt. mingid "tiivakesed" hiilgavad juhtumisi sama koha peal.
Teade
Collapse
No announcement yet.
reklaamipausid teleris
Collapse
X
-
Üritan seda teha aga probleem on: logo on pildi taustal ning järelikult võib tema pixelite taga olla heledam või tumedam taust. Kuidas ma tean et see või teine pildipunkt kuulub just logole? Võib ju olla tegemist reklaamisaastaga kus logo puudub aga nt. mingid "tiivakesed" hiilgavad juhtumisi sama koha peal.
EDIT: selgem on ennast väljendada sellega, et logo punktide heledus ajas ei muutu ja nii saab teoorias isegi logo detekteerida tõmmates pilte mällu ja teha järgimööda AND tehteid, jääb ju logo järgi,kui seda nii umbes minut teha, aga see vist suht utoopia, äkki keegi TVkaardi omanik prooviks progedaElu on nagu lintmakilt muusika kuulamine. Mida lõpupoole, seda kiiremini hakkab linti äraandev ketas pöörlema...
Comment
-
huvip2rast kohe j2lgisin t2na eesti kanaleid.
tv3'el oli suur osa ajast see seal yleval(m2rk) ja transperency e. l2bipaistvus(ei kas 6ieti kirjutasin ;D)oli selle suurem osa samasugune. etv'l ka. kanal kahel see punane ja kollasega. see koguaeg yhesugune. t2hendab nende nurkadega peaks asi olema teostatav (not by me;D)
Comment
-
Arvatavasti ei lähe. Näiteks raadioreklaamid (olen osalenud mõne tegemisel ) kompresseeritakse väga võimsalt, samas peak nivoo ümbes -0,5dB. Kui kompressiooniaste nii tugev, siis mõjubki heli valjuna, sellest oli ka enne juttu.
Vastuolu tekib pigem reklaamipauside kogupikkusega ühes tunnis, mis tihti on lubatust suurem.
Comment
Comment