Teade

Collapse
No announcement yet.

Mida arvate plasmateleritest

Collapse
X
 
  • Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

    Mida arvate plasmateleritest

    Et siis need päris kallid. mis oleks need põhjendused, miks teda võiks eelistada kineskoop mudelitele, kui maksumus kõrvale jätta?

    #2
    võtavad vähe ruumi,vähem energiat

    Comment


      #3
      aga pildikvaliteedi poolest? mis tootja plasmateleit võiks momendil eelistdada. Ja kas see plasmateler on midagi LCD-sarnase tehnoloogiaga?

      tänan

      Comment


        #4
        isegi kui mul raha oleks ostaks ma see eest hooopis midagi asjalikku.minuteada tava kineskoobile ei ole veel 100% asendust leitud.need plasmad ja lcd rohkem maitse asi,mulle isiklikult ei meeldi

        Comment


          #5
          LCD-l on tulevik,plasma ilmselt massidesse ei jõua...
          "Directly or indirectly, all issues related to sound should be decided by the ear as an organ of hearing: conclusions that are given by the ear is no longer necessary to challenge. Lord Rayleigh (John William Strutt)

          Comment


            #6
            Plasma ja LCD on erineva tööpõhimõttega.Kui hind kõrvale jätta,siis on nendel mitu olulist eelist tavalise kineskoobi eesildi kvaliteet on parem kui koobil,LCD ja plasma saab teha oluliselt suurema diagonaaliga kui tavalise koobiga,nad on palju õhemad ja kergemad kui koop,ja nende eluiga on pikem.Kui võrrelda sama diagonaaliga plasmat ja LCD d,siis LCD on veidi kallim kui plasma,samas on LCD pilt lähedalt vaadates parem kui plasmal,samuti on väidetavalt LCD eluiga pikem kui plasmal.
            Vana helitehnika remont Pärnus

            Comment


              #7
              Plasma ja lcd ei ole mitte kuidagi tavalisest kineskoobist pildi kvaliteedilt paremad. Lcd ja plasma on küll kerged ja õhukesed kuid pildi kvaliteedilt jäävad nad tavalisele kineskoobile ikka veel alla. Lcd üks suuri miinuseid on kindlasti vaatenurk mis pildi kvaliteeti väga tugevalt mõjutab. Räägitakse et pidi olema juba välja töötamisel täiesti uus tehnoloogia, ka midagi kerget ja õhukest.

              Comment


                #8
                MSW,vaidleksin sulle vastu.LCD ja plasma puhul VAATENURK ei ole küll kehvem kui tavalisel kineskoobil.Vaatenurga üle võib norida PROJEKTSIOON teleritega,kuigi juba uued LCD PROJEKTSIOON telekad on täiesti normaalse vaatenurgaga.
                LCD teleri põhilised eelised tava kineskoobi ees on:
                LCD saab valmistada oluliselt suurema diagonaaliga,kui tava kineskoobi,LCD teler on kergem,ta võtab vähem voolu ja tema eluiga on pikem,kui tava koobil.Miinuseks on LCD teleka kõrge hind.Pildi kvaliteet EI OLE LCD kehvem,kui koobil,samuti puuduvad LCD ja plasma puhul kokkujooksu probleemid.Tõsi,kui pilti vaadata lähedalt (nina vastu ekraani),siis PLASMA teleril on pildi pikselid suuremad kui LCD´l või tavakoobil.
                Vana helitehnika remont Pärnus

                Comment


                  #9
                  Mitte et Lcd kehv oleks vaid tava kineskoop on ikka veel parem. Mine poodi ja võrdle pilte!!!!!!!!!!

                  Comment


                    #10
                    Mul pole vaja poodi minna. Külastan juba kümmekond aastat maailma suurimat koduelektroonika messi Berliinis,ning viimane kord veetsin LCD,plasma ja projektsioon telekate juures ca pool päeva.Seetõttu ei veena sa mind ümber.Võimalik,et viimased tehnoloogilised saavutused LCD ja plasma telekate näol ei ole lihtsalt meie poodidesse jõudnud.(Tellimise peale on neid tõenäoliselt võimalik saada)
                    Vana helitehnika remont Pärnus

                    Comment


                      #11
                      Mingi ajakiri,Tehnikamaailm vist,oli nimeks,seal ühes numbris oli küllalt põhjalik jutt plasmatelekatest ja tööpõhimõtetest.Sealt jäi mulle mulje,et plasmatelerid on oma tehnoloogiaga aste kõrgemal,kui LCD telekad....Aga eks hind neil ikka kukub,uued mudelid tulevad jne.

                      Comment


                        #12
                        Hind kukub kindlasti.Nii plasmal lui LCD´l.Hind sõltub suurel määral sellest,kui paljud firmad ja kui suurel hulgal neid tootma hakkavad.Tegelikult on juba praegune hind võrreldes algusaegadega kõvasti kukkunud.Mis puutub erinevatesse tehnoloogiatesse (plasma ja LCD),siis on vähemalt mulle jäänud mulje,et LCD tehnoloogiat peetakse perspektiivikamaks.Viimase 2..3 aastaga on just LCD tehnoloogiat (telekate osas) kõvasti rohkem arendatud kui plasmat.Kuigi ka plasma on edasi arenenud ja messil võis näha juba 3D (kolme mõõtmelise pildiga)plasmaekraane.Tõsi,nende kolmemõõtmeline pilt oli üsna kehva ja väsitas kiiresti silmi.
                        Vana helitehnika remont Pärnus

                        Comment


                          #13
                          Selline küsimus, et olen kohanud neil õhematel teleritel 13,8V jubinat vahel, mille pealt siis telekas töötab. Või oli see midagi muud...igal juhul veidi ebastandartne...et nii täpselt polnud,et 12V...et kas see toide tal väga tähtis ja seotud tehnoloogia iseärasustest...et voolud ja pinged peavad kitsastes piirides olema....

                          Comment


                            #14
                            Kas mõnel foorumi liikmel on ka plasma kodus olemas?

                            Comment


                              #15
                              LCD on parem
                              kuskil nagu kuulsin et plasmaga vaatad tundide kaupa järjest näiteks tv3-me siis se 3 seal üleval nurgas jääbgi sinna
                              ka siis kui kanal kahte või ükskõik mida vaatad
                              Bzzzt!!

                              Comment

                              Working...
                              X