Teade

Collapse
No announcement yet.

Mida arvate plasmateleritest

Collapse
X
 
  • Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

    #16
    ja selles on sul õigus et pikapeale põleb logo sisse ja ka subtiitrite kohast on märgata tumedamat rida

    sai siin ühte parandatud

    ise olen LCD pooldaja kuigi jah võrreldes toruga on teatav tagasiminek värvisügavuses ja toonis aga sai see otsus tehtud ja nüüd LCD omanik ise

    Comment


      #17
      LCD küll,aga hea LCD maksab ka ja mitte vähe.Omal ka plaanis jõuluks uus teler soetada,hind kuni 27 000 EEK.Olen poodides ringi vaadand,aga minu valik langeb arvatavasti plasma kasuks.Kuna selle raha eest ei saa veel head LCD telekat,ekraani diagonaaliga 37 kuni 42 tolli.

      Comment


        #18
        Originally posted by Ints@Nov 19 2003, 12:21
        Plasma ja LCD on erineva tööpõhimõttega.Kui hind kõrvale jätta,siis on nendel mitu olulist eelist tavalise kineskoobi eesildi kvaliteet on parem kui koobil,LCD ja plasma saab teha oluliselt suurema diagonaaliga kui tavalise koobiga,nad on palju õhemad ja kergemad kui koop,ja nende eluiga on pikem.Kui võrrelda sama diagonaaliga plasmat ja LCD d,siis LCD on veidi kallim kui plasma,samas on LCD pilt lähedalt vaadates parem kui plasmal,samuti on väidetavalt LCD eluiga pikem kui plasmal.
        oi, kui paha on sellist desinformatsiooni lugeda. kui jutt põhineb ainult omal silmal ja mitte Andmetel, siis tuleks juurde lisada, et see on sinu isiklik arusaam asjast.

        annan ühe abistava lingi http://www.flattvpeople.com/tutorials/lcd-vs-plasma.asp
        annab ülevaate küll plasma ja LCD olemusest ja erinevusest, aga leiab paralleele ka võrdlusest CRT-ga.

        lühidalt ütlen ära, et praegu nö tavatarbijale saada olevast tehnikast CRT vastu plasma ja LCD veel ei saa. jutt siis ikka olulisemast ehk pildiosast, ja mitte füüsilistest mõõtmetest.

        jah, on tulemas uus põlvkond plasmat ja LCD-d ja kaudselt on selle põlvkonna väljatöötamist rahastatatud nende klientide rahast, kes on uue ja õhukese pildikasti sära pimestusest endale sellise juba ostnud. kahjuks on nii, et kes on ostnud omale sellise pika järelmaksuga, siis maksete lõppedes hakkavad ekraanid "kustuma", sissepõlenud osadega ollakse juba leppinud.

        Comment


          #19
          Väga raske on soovitada midagi kui ei tea inimese täpseid soove .Antud teema võtab hoogu .Telerite,just õhukeste hinnad on näiteks Kanaaridel odavamad kui siin tava-koobiga teler maksab.Küll need hinnad siia ka jõuavad.Soovitaks jälgida ka voolutarvet,mis "pidi madalam olema?".13.8v on auto laadimisvool,eks teleri tööpinge on mingis vahemikus.

          Comment

          Working...
          X