Tere.Küsimus siis selline,et millist digiboxi soovitate osta vabade kanalite vaatamiseks 70 km kaugusel valgjärve mastist võrumaal mägisel maastikul.Hind võiks jääda 1000-1200 eegu kanti.TÄNAN.
Teade
Collapse
No announcement yet.
Millist Digiboxi Osta
Collapse
X
-
Vs: Millist Digiboxi Osta
Kas korralik antenn olemas?
Teema: http://www.digi-tv.ee/viewtopic.php?f=44&t=11366
Kui antenn piisavat signaali ei kindlusta, siis pole vahet, milline digiboks on teleka ja antenni vahel.Keegi pole targemaks muutunud sellest, et mind lolliks peab.
-
Esmalt postitatud vasaraonu pooltKas korralik antenn olemas?
Teema: http://www.digi-tv.ee/viewtopic.php?f=44&t=11366
Kui antenn piisavat signaali ei kindlusta, siis pole vahet, milline digiboks on teleka ja antenni vahel.
Comment
-
Suht vana teema aga ei hakka uut tegema.
Ma tahtsin nimelt küsida, kas keegi oskab midagi arvata sellest oomipoe soodukas pakutavast AverLife HD Theater meediakeskus/digiboks asjast.
Oomipoe eesmärgiks on pakkuda kõike seda, mida vajab elektroonikahuviline, elektroonikat tootev või parandav ettevõtja või tavakasutaja oma igapäevaelus.
Suht mõnus tundub iseenesest aga kusagilt eriti infot ei leidnud.Abiks arvutustel: Oomiproge, Võimuproge
Kahtled mõne muusikapala/albumi kvalikteedis? Ei kõla nagu päris nii? Hajuta viimased kõhklused programmiga AudioVisualizer !
Comment
-
Guuglis on infot jalaga segada.
Muidu tundub täitsa arvestatav pill olevat. Resolutsioonist puudu ei tule, H.264 ja muud maitsvad asjad olemas. Aga samas ei oska öelda, isiklikult võtaks selle ära küll.
Comment
-
Jah ma proovisin ka sellist otsingut aga targemaks, kui oomipoe leheküljelt ma küll ei saanud. Ühes www.digi-tv.ee foorumis oli tegelt korra seda mainitud ja keegi hoiatas, et tarkvarauuendusi pole loota tulevikus ja prose on lahja?.
Oskad sealt veel mõne hea lingi välja tuua?Abiks arvutustel: Oomiproge, Võimuproge
Kahtled mõne muusikapala/albumi kvalikteedis? Ei kõla nagu päris nii? Hajuta viimased kõhklused programmiga AudioVisualizer !
Comment
-
Mina otsisin ka sellist kuid ei leidnud, kuid huvitatud oleks. Müüjad ei teadnud asjast midagi ja olid imestunud milleks? On üks vana rariteet ja kuratlikult hea pildiga veel ja ainult antenni pesaga ja pole ka seda aega et midagi külge võluma hakata otse video sisenditesse.
Comment
-
O-pood pakub ühte RF väljundiga boksi, kuid see toimetab UHF peal. Detsiblokiga vist tuleb jändama hakata...
Ja Elioni Aminot annab seadistada VHF kanalile 3. Aga see pole DVB-T.viimati muutis kasutaja GU50; 08 October 2010, 17:45.
Comment
Comment