Teade

Collapse
No announcement yet.

Millist fotoaparaati osta?

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

Millist fotoaparaati osta?

https://pood.elion.ee/epood.asp?comp...49,10118,10424

Vs: Millist fotoaparaati osta?

Viskaks kaikaid kodaraid Olympuse aadressil. Olemas sarnane (vanem ) kaamera 510 UZ. Üldiselt toimib kuid fokuseerib nats valesti.
    Seevastu vähemalt 510 ga kestavad akud sees üsna kaua (ligi kuu kui iga päev plõksida).
    Muide, olympuse XD kaardid on teistes kasutatavate SD kaartidega kallimad.
    Aga mida Sa kaameralt ootad ?
    Elu on nagu lintmakilt muusika kuulamine. Mida lõpupoole, seda kiiremini hakkab linti äraandev ketas pöörlema...

Comment

Analoogsete kaamerate test siin: http://www.dpreview.com/reviews/q209grouplongzoom/
      Selle testi tulemusjärjestus:
      Parimad: Panasonic DMC-TZ6, Panasonic DMC-TZ7, Sony H20
      järgmised: Canon Powershot SX200 IS, Samsung WB500
      alla keskmise: Olympus mju 9000

Seega kui raha rohkem ja HD videovõimalus vajalik siis Panasonic DMC-TZ7. Kui raha vähem siis ka Panasonic DMC-TZ6 asjalik
      20+ aastat elfafoorumis

Comment

ma teeks hoopiski valiku akude järgi.kui fotokale mingeid erinõudmisi pole siis on hästi mugav, kui neis saab kasutada tavalisi AA patareisi.neid on igal pool müügis ja fotokas seega alati töövalmis

Comment

Mina valiks kas D10 - ilmastikukindlus, odavamad mälukaardid
          või SP-590UZ - standardsed patareid ja manuaalsete sätete võimalus.
          sx200 - mälukaardid, hea õhuke kaasa kanda ja alternatiivse tarkvara (koos sellega RAW) võimalus

MINULE EI MEELDI KUI MÕNINGAD ISIKUD MINU POSTITUSI MUUDAVAD,
          KUI POSTITUS EI SOBI SIIS PALUKS SEE KUSTUTADA !

Comment

Kasutan ja kiidan Canoni digifotokaid ja Panasonicu videokaamerat. Kasutavad SD mälukaarti ja Li akusid. Kvaliteedi ja hinna suhe on hea. Optika korralik.
            Keegi pole targemaks muutunud sellest, et mind lolliks peab.

Comment

Mul on Olympus SP 510UZ. See tõepoolest üsna sageli teeb hägusa pildi, kuigi pildistad liikumatus asendis liikumatut asja ja heas valguses. Kahtluse korral teen ühe pildi kohe otsa. Akud peavad normaalselt vastu. Praegu on sees VAPEX 2900 mAh akud. (Made in China). Videot teeb küll hästi.
              viimati muutis kasutaja kommon; 11 m 2010, 22:02. Põhjus: kirjaviga

Comment

Panasonic ja kui seda ei taha siis canon. kompaktkaamerate puhul.
                Ei ostaks ise samamoodi olympust enam.

Comment

Pentax´it ära osta, näiteks võid vaadata veel Panasonic Lumix DMC FC38

Comment

Ma ei välistaks valikust kindlasti ka Fujifilmi.

Endal mul oli S6500fd ning oli igati mugav ja hea kvaliteediga.

Enamus pilte siit edasi peaksid olema sellega tehtud (va. need mustvalged, need on filmile):

Ise olin sellega väga rahul. Kolisin üle peegli peale, vaikselt hakkas kaamera piirama (ei saanud välist välku külge panna etc.). Aga isegi ühed fotonäituse pildid Fujiga tehtud .

Leiab nt Photopointist või Digizone'st.

Comment

Mina vaataks sellises hinnaklassis juba kasutatud peegelkaamerate poole. Kui aga mõni sellistest, siis valiks midagi Canoni tootevalikust, aga eks igal mudelil ole oma head ja vead.
                      It works better if you plug it in

Comment

Esmalt postitatud ccayser poolt Vaata postitust
                        Mina vaataks sellises hinnaklassis juba kasutatud peegelkaamerate poole. Kui aga mõni sellistest, siis valiks midagi Canoni tootevalikust, aga eks igal mudelil ole oma head ja vead.
                        Samas peegelkaamera eeldab, et sellega osatakse juba midagi teha ning et tulevikus on plaanis objesid juurde osta. "Auto" režiimis teevad kõik kaamerad ühesugust pilti.

Comment

Kas pana tz7 ei leidu tarkvara netis raw ja muude võimalustega? Kui juttu oli suurusest, mis on ainuke eelis digikompaktidel, siis kas Panasonic Lumix DMC FC38, pole liiga suur ja keeruline algajale kasutajale?

Comment

Tere,
                            Pana Lumix FZ38 on küll suurem kui seep, kuid suhteliselt "kompakt" võrreldes peegliga. Hankisin hiljuti FZ38, Fuji seebika ja Nikoni peegli "vahele". Ka algajale julgen FZ-d soovitada. Alustada võib Ai funktsiooniga, kus aparaat teeb kõik ise, vaja ainult nuppu vajutada. Lisaks on Panal kaval "P" funktsioon, kus eelseadistad oma eelisparameetrid ning pildistamisel aparaadi intelligents arvestab nende seadetega ja piiridega. Hiljem saab harjutada juba muid käsijuhtimise võimalusi. Optikal on üsna määrav roll kvaliteedi tagamisel. Isiklikult usaldan odavama otsa juures Fujinoni, Leica, Carl Zeissi optikat. Kallimatest - "torudest" Nikon ja Canon. Väikse aparaadi soovi korral võib vaadata ka Fuji poole. Fuji on mitmel korral SiPA ja EISA poolt äramärkimist väärinud. Fuji tugevus on hämaras tehtud piltide kvaliteet. Canoni odavama tehnika osas on mul vist piisavalt ebaõnne olnud. Juba filmi kompaktkaamerate ja esimeste digiseepidega olen Overalli teeninduse uksi ikka üksjagu kulutanud.
                            terv,
                            Val

Comment

Esmalt postitatud Silver poolt Vaata postitust
                              Samas peegelkaamera eeldab, et sellega osatakse juba midagi teha ning et tulevikus on plaanis objesid juurde osta. "Auto" režiimis teevad kõik kaamerad ühesugust pilti.
                              Ega ikka ei tee küll.

Comment

Working...
                              X