Teade

Collapse
No announcement yet.

Millist fotoaparaati osta?

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

Vs: Millist fotoaparaati osta?

Selline taskusse mahtuv kompaktkaamera kulub alati ära, seda isegi siis kui huvi fotonduse vastu tõsisemaks osutub.
    Alati ei võta ju peeglit kaasa - kompakt võib aga peaagu alati taskus olla.
    Peeglite ja kompaktide kohta ka veidi lugemist:
    © tekst ja fotod: Urmas Tartes loodusemees Kompaktkaamerate ühiseks puuduseks on väikesest sensorist tulenev kehva signaali-müra suhe. Sama ISO tundlikkuse juures on suure sensoriga peegelkaamera pildi kvaliteet, eriti mürasus alati parem, kui sama tootja kompaktkaameral. See väide on absoluutses kategoorias vääramatu tõde. Hiljaaegu avastasin endalegi üllatuseks, et praktilises kasutuses ilmneb hoopis uus nüanss, mida tavaliselt…
    MINULE EI MEELDI KUI MÕNINGAD ISIKUD MINU POSTITUSI MUUDAVAD,
    KUI POSTITUS EI SOBI SIIS PALUKS SEE KUSTUTADA !

Comment

Esmalt postitatud klm poolt Vaata postitust
      Selline taskusse mahtuv kompaktkaamera kulub alati ära, seda isegi siis kui huvi fotonduse vastu tõsisemaks osutub.
      Alati ei võta ju peeglit kaasa - kompakt võib aga peaagu alati taskus olla.
      Peeglite ja kompaktide kohta ka veidi lugemist:
      http://blog.photopoint.ee/kompaktkaa...peegelkaamera/
      No kurat leitakse ikka kaamerad, mida omavahel võrrelda. G10 on üldse üks paremaid kompakte, mis on olemas.Sestap see võrdlus pole asjakohane. Oleks selle asemel mingi juhuslik 1k maksev seebikarp.
      Elu on nagu lintmakilt muusika kuulamine. Mida lõpupoole, seda kiiremini hakkab linti äraandev ketas pöörlema...

Comment

Esmalt postitatud kommon poolt Vaata postitust
        Mul on Olympus SP 510UZ. See tõepoolest üsna sageli teeb hägusa pildi, kuigi pildistad liikumatus asendis liikumatut asja ja heas valguses. Kahtluse korral teen ühe pildi kohe otsa. Akud peavad normaalselt vastu. Praegu on sees VAPEX 2900 mAh akud. (Made in China). Videot teeb küll hästi.
        Käes on küll mugav hoida. olen teinud videosid ka jalgrattaga ja mäesuuskadega sõites.

Comment

Digipeegel on küll ahavatlevalt odav aga digiseebist parema pildi saamiseks tuleb sul mitmeid kordi kallimaid objesi osta. Tavaliselt kaasa tulnud obektiiv on alla igasuguse arvestuse ka digiseebiga võrreldes.

Sai siin esimene digipeegel EOS 1000D ~7000kr ostetud ja üllatav pettumus kui avastasin, et see KIT ojektiiviga digiseebist udusemaid pilte teeb. Nüüd kogun uute objede (2000kr, 5000kr, 18000kr) jaoks raha.
          Mu sallivus digiseepide vastu kohe tõusis.
          EE orjusest vaba!

Comment

Esmalt postitatud DVDRW poolt Vaata postitust
            Digipeegel on küll ahavatlevalt odav aga digiseebist parema pildi saamiseks tuleb sul mitmeid kordi kallimaid objesi osta. Tavaliselt kaasa tulnud obektiiv on alla igasuguse arvestuse ka digiseebiga võrreldes.

Sai siin esimene digipeegel EOS 1000D ~7000kr ostetud ja üllatav pettumus kui avastasin, et see KIT ojektiiviga digiseebist udusemaid pilte teeb. Nüüd kogun uute objede (2000kr, 5000kr, 18000kr) jaoks raha.
            Mu sallivus digiseepide vastu kohe tõusis.
            No vat see on küll huvitav väide juba, mis digiseep see siis paremat pilti teeb. Endal EOS 350 Kit. Pildi üle küll ei kurda küll aga kere võiks tiba suurem olla, oleks mugavam käes hoida.
            Kompakt kaamerate miinuseks minuarust just mugavus käeshoidmisel, aga on ka seal erandeid ühel tuttaval pana kompakt see on küll päris hea ja pilti teeb ka hästi. Aga maksis ka kunagi vist 9000. Ema ka lumix aga odavam ja väiksem pilti palju ebamugavam teha.

Comment

üllatav pettumus kui avastasin, et see KIT ojektiiviga digiseebist udusemaid pilte teeb
              Pole sa selles suhtes esimene ega ainukene. Mina sain peegliga pildid korralikuks alles peale 2000 pilti. Enne oli õppimist palju. Kahtlusi samuti. Peegel vajab täpsemaid sätteid ja õigemaid funktsioonide valikuid. Korralikke pilte saab teha mõlemiga.
              Keegi pole targemaks muutunud sellest, et mind lolliks peab.

Comment

Ma võtaks selle ixus200: kergem, kompaktsem, soodsam, parem video. Sellel olümpusel on parem ainult suum ja 4xAA.

350D või 1000D KIT objega neid pilte korralikuks ei saagi, nii väitis ka auhindu võitnud profifotograaf kellelt nõu küsisin. Kui nüüd tema tehtud Eos350D KITiga pilte sirvin, siis näen et on ka udused. Kui teed statiivilt tapeedist pilti ja ääred palju udusemad on, siis ei ole ikka midagi teha . Ma loodsin, et EOS1000D KIT on uuem ja parem vanast 350D-st aga osutus hoopis veel hullemaks. Teiste objedega on kohe kõik tiptop. Netis kolades selgus, et neid KITe on erinevaid, kuna Eesti on vaene riik, siis meie toome sisse eriti juustud.
                viimati muutis kasutaja DVDRW; 26 m 2010, 09:40.
                EE orjusest vaba!

Comment

meil mitte ei tellita vaesusest tingituna juuste vaid meile saadetakse valmistajate poolt juuste kuna me oleme üks mõtetu väike riik kelle tellimused ei anna võrreldagi nt saksamaa või inglismaaga. Neile saadetakse kvaliteetsemad ja siis kehvema kvaliteediga meie sugustele nagu ka ülejäänud toodetegi puhul. On saanud ise katsetatud ühte sama toodet, millest üks on siit ostetud ja teine arenenud suurriigist. Samas mis kvaliteeti te ootate objektiivilt mis on ümber tõstetud 10 korda või noh pigem siis loobitud.

Comment

Ma võtaks selle ixus200: kergem, kompaktsem, soodsam, parem video. Sellel olümpusel on parem ainult suum ja 4xAA.

350D või 1000D KIT objega neid pilte korralikuks ei saagi, nii väitis ka auhindu võitnud profifotograaf kellelt nõu küsisin. Kui nüüd tema tehtud Eos350D KITiga pilte sirvin, siis näen et on ka udused. Kui teed statiivilt tapeedist pilti ja ääred palju udusemad on, siis ei ole ikka midagi teha . Ma loodsin, et EOS1000D KIT on uuem ja parem vanast 350D-st aga osutus hoopis veel hullemaks. Teiste objedega on kohe kõik tiptop. Netis kolades selgus, et neid KITe on erinevaid, kuna Eesti on vaene riik, siis meie toome sisse eriti juustud.
                    OT küll natsa. Aga sprtlikust huvist ikkagi huvitaks milline digiseep parem siis niipalju on et tunda kohe on või mida tasuks siis ennem osta.
                    Samas ei saa ja märkimata jätta fakti et teravus pole ka alati kõige tähtsam. Vähemalt minu jaoks.

Comment

Esmalt postitatud arny poolt Vaata postitust
                      meil mitte ei tellita vaesusest tingituna juuste vaid meile saadetakse valmistajate poolt juuste kuna me oleme üks mõtetu väike riik kelle tellimused ei anna võrreldagi nt saksamaa või inglismaaga. Neile saadetakse kvaliteetsemad ja siis kehvema kvaliteediga meie sugustele nagu ka ülejäänud toodetegi puhul. On saanud ise katsetatud ühte sama toodet, millest üks on siit ostetud ja teine arenenud suurriigist. Samas mis kvaliteeti te ootate objektiivilt mis on ümber tõstetud 10 korda või noh pigem siis loobitud.
                      Taga targemaks aga teema läheb...
                      Nüüd siis juba on fototehnika tootjatel eraldi tooteseeriad mõttetute väikeste riikide jaoks...

Comment

Working...
                      X