Teade

Collapse
No announcement yet.

Big Problem Nokia Monitoriga

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

Big Problem Nokia Monitoriga

Monitoriga tekkisid mul jamad täpselt kaks päeva tagasi.
    Panin arvuti tööle..., arvuti töötab, aga monitor kui on natuke aega sees olnud no nii umbes 20 sek siis hakkab pilt jamama. täpsemalt pilt tõmbub kõikidest äärtest kokku umbes 2 cm, siriseb samal ajal ning kisub väga heledaks pildi. Umbes 10 sek vahedega teeb seda, ma ei tea miks see algas, varem ta nii ei teinud. Aga jah vanadus teeb ka oma töö, ja monitor ise 14 tolline. Kas keegi teab kuidas viga otsida, enne kui hilja pole. P.S! Kui ta on natuke aega (1 tund) töötanud, siis jääb jama järgi. Ma ise kardan, et mingi trans on läbi minemas. > Aga sooviks teie arvamust asjast..

Võta lahti ja vaata jooted üle (eriti reatrafo juures)! Enamasti saad nii vea kätte.
    - Vend Hieronymus tunneb Motorola toodete nimekirja kõige paremini, las tema ütleb.
    - Motorola poolt loodud kiipide hulgas ei ole teda üles tähendatud. - Tähendab: ta on Intelist!

Comment

Ok, eks vaatab siis.

Comment

Kui pimedas sisse vaatad, siis on näha, äkki lööb kôrgepinge üle kuskilt ??? Ega ôhuniiskus liiga suur pole ???
        Elu on nagu lintmakilt muusika kuulamine. Mida lõpupoole, seda kiiremini hakkab linti äraandev ketas pöörlema...

Comment

:-/ Ja see õhuniiskus võib tõesti suur olla, sest aken lahti päev otsa, ei saa ju joote haisu :P sisse hingata. ma teen siis katse, õhtul panen näraka tööle ning vaatan, kas lööb nii "kelmikalt" sädemeid :P

Comment

Tolm plaadil, eriti kõrgepingeliste radade juures on samuti pahandusi teinud. Kuigi, jah, eriti ei usu seda.
            - Vend Hieronymus tunneb Motorola toodete nimekirja kõige paremini, las tema ütleb.
            - Motorola poolt loodud kiipide hulgas ei ole teda üles tähendatud. - Tähendab: ta on Intelist!

Comment

... Kui ta on natuke aega (1 tund) töötanud, siis jääb jama järgi. Ma ise kardan, et mingi trans on läbi minemas. > Aga sooviks teie arvamust asjast..
              Ära transi küll karda, sest sa ise annad teada, et mida kauem mängib, seda paremaks läheb ;D.

Kahtlusta ikka külma joodet. Kaan maha, pill tööle ja plastik-kruvikaga togides vaata samal ajal monitori, kõrv kikkis.

Ja ära kiirusta, teed vigu juurde!

PS! Loodan, et sul on uuem molu, mis ei ole lasknud end resoga vägistada.

Comment

:-[ Reso on kõigest 640x480  :P :P
                Mul hea monitor olemas, aga seda kola kasutan niikaua kuni paugu teeb :P, siis võtan uue. :P :P
                Resot kõrgemaks ma pole ajanud ausalt öeldes.

Comment

Working...
                X