Teade

Collapse
No announcement yet.

SONY RDR GX120 DVD kirjutaja - abi/ideid vaja

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

SONY RDR GX120 DVD kirjutaja - abi/ideid vaja

Tegemist siis tavalise dvd mängija/kirjutajaga, mis otsustas mitte töötada: nimelt käima pannes tuleb ette "welcome" kiri ja kõik. Mitte midagi rohkem ei tee, ükski nupp ei reageeri. Otsisin netist abi kuid targemaks eriti ei saanud, tundub et selle veaga isendid vahetati garantiiajal lihtsalt välja ja seda probleemi esineb sony kirjutajatel päris palju. Kuna seadmel garantii läbi siis ilmselt remonti viia pole mõtet, targem vast uus seade osta, hinnad on päris alla kukkunud.
    Ühesõnaga küsimus on, mida sellega võiks huvitavat peale hakata, või kas üldse on midagi teha?
    Või on kellegi sarnane seade sama probleemiga olnud ja teab lihtsat ja odavat lahendust uue soetamise asemel?
    viimati muutis kasutaja Scott; 06 m 2010, 02:21.
    Kui sa ei tea millist telerit või kodukino osta ja kust otsast alustada, siis loe "Teleri ja kodukino ostja ABC-d"
    Videoid kodukino teemadel ja asjade ülevaateid näeb minu Youtube kanalil

Vs: SONY RDR GX120 DVD kirjutaja - abi/ideid vaja

Hea uudis - masin TÖÖTAB JÄLLE!

Kuna sarnane viga võib esineda suvalisel Sony RDR-markeeringuga DVD kirjutajal, siis panen igaks juhuks kirja, kuidas tööle sain, võibolla on kellelgi abi...
    Välismaiste foorumite põhiline soovitus oli lasta aparaadil seista paarist ööpäevast kuni nädalani vooluvõrgust väljatõmmatuna. See pidavat mingi sisemise mälu ära nullima. Minu puhul see ei aidanud. DVD kirjutaja seisis peaaegu kaks kuud keldris kuna olin lootuse kaotanud et tööle enam hakkab. Võtsin käsile järgmise võimaluse:
    Kaas lahti ja ühendada lahti dvd-mängija osa ülejäänud seadmest. See on lihtsalt leitav pistik kohe dvd-osa taga trükiplaadi peal. Selle juhtme füüsiline lahti ja tagasiühendamine aitas samuti osadel inimestel masina tööle saada. Minu puhul muidugi ei aidanud, kuigi tegin seda korduvalt igaks juhuks.
    Olin väga tige ja ka "koputasin" seadet omajagu, kuid seegi ei aidanud.
    Panin seadme uuesti kokku ja jätsin seisma nii et eelkirjeldatud dvd ühenduskaabel trükiplaadilt jäi lahti. Nii seisis seade peaaegu kuu aega ning nüüd ühendasin kõik uuesti järgi. Esimene avastus oli, et "welcome" kiri kadus eest ära. Seejärel tekkis error 31:00, mis tähendab, et disc pole korralikult sees (tegelikult polnudki midagi sees).
    Error 31:00 kõrvaldamiseks tuleb seadmel keerata põhi ülespidi ja koputada põhjale, see aitab plaadil õigesse asendisse minna tihtipeale. Minu puhul aitas see samuti. See error võis tekkdia ka varasema koputamise tagajärjel, ei oska tagantjärgi öelda.
    Pärast seda hakkas Sony dvd-kirjutaja laitmatult tööle. Loodan et nii ka jääb

Oletan et seade vajas siiski mingisugust mälu "tühjenemisaega", siin oli abiks ilmselt sisemise juhtme lahtiühendamine ja nö kahe võimaluse kombineerimine.
    Ülaltoodud kirjelduse järgimine siiski omal vastutusel, seade võib anda ka täielikult otsad
    Kui sa ei tea millist telerit või kodukino osta ja kust otsast alustada, siis loe "Teleri ja kodukino ostja ABC-d"

Comment

rahvatarkus:mis ise läheb,see ka ise tuleb.
      vaevalt et sa vea kõrvaldasid,lihtsalt aparaat otsustas sind veel natuke aega teenida(kuni järgmise korrani)

Comment

Just nimelt, viga ei kõrvaldanud, kuid asi hakkas tööle mis oli eesmärk, lahtiühendamine aitas ja eeldatavasti aitab ka edaspidi kui peaks sama asi tekkima. Nagu esimeses postituses ka kirjutasin, ega seal ilmselt polegi midagi kõrvaldada...tehasest uus asemele kui garantii on veel alles.
        Kuid alati säilib lootus, et see viga ei ilmne uuesti niipea Ega polnud kahju lammutada ka sest muidu oleks võinud otse prügikasti saata

Comment

Working...
        X