Teade

Collapse
No announcement yet.

nokia monitor plõksub ja suitseb

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

nokia monitor plõksub ja suitseb

problem on selles , et mul läks monitor rikki,vooluvõrku ühendades hakkab üleskeeratava kella taoline heli , indikaator tööle ei lähe, sammuti kineka küttetraadid.
    -Artificial_Intelligent-

Impulsstoitekas hakkab tavaliselt klõppsuma kui tal järgi olevad asjad on lühises ja siis ei saagi pinget kinekale jõuda ju.

Kui ma väga mööda panen siis parandage mind, ma ju algaja alles. ;D

Comment

Enamasti on tõesti nii. Kontrolli esiteks reatranssi, kõrgepingetranssi (kui eraldi astmed) ja siis toitedioode. Sealt peaks midagi hargnema hakkama.
      - Vend Hieronymus tunneb Motorola toodete nimekirja kõige paremini, las tema ütleb.
      - Motorola poolt loodud kiipide hulgas ei ole teda üles tähendatud. - Tähendab: ta on Intelist!

Comment

kõrgepingetransi leidsin üles, kuid seal on veel 12 transsi , kõik paistab ok olevat,
        -Artificial_Intelligent-

Comment

aga toitedioodid? Kui muu ei aita, võta reatransi kollektor lahti ja proovi uuesti. Nimelt võib trans terve olla aga trafo ise kutu. Siis piirab skeem voolu ära.
          - Vend Hieronymus tunneb Motorola toodete nimekirja kõige paremini, las tema ütleb.
          - Motorola poolt loodud kiipide hulgas ei ole teda üles tähendatud. - Tähendab: ta on Intelist!

Comment

Working...
          X