Tekkis selline küsimus, et kui reklaami ajal näidatakse kui head pilti nad on võimelised edastama siis miks nad seda ka ei tee. Selles mõttes, et mul praegu vanem kinekas 100hz ja kui reklaami ajal on nende hd pilt ka minu telekas tunduvalt parem kui muidu siis miks ma peaks ostma hd teleka ja miks nad ei suuda seda pilti niisama kah edastada.
Teade
Collapse
No announcement yet.
HD pildist
Collapse
X
-
Vs: hd pildist
Eks see platseeboefekt on. Pilt Sinu teleris on ikka 720x576 pikslit olenemata ekraanil kuvatavast kirjast. Ning ega see reklaam suurem asi võrdluseks ei kõlba, enamus sellest klipist on 3D graafikas tehtud ja teravaks timmitud.
AK stuudiopilt peaks vist HD-kaameratega üles võetud olema. Telemajast välja läheb ikka tavaresos.
-
Vs: HD pildist
Kogu see värk toimib platseeboefektidele rõhudes.
Reklaamides ju värviküllastus põhjas, heli selline, nagu tundub, et järel on vaid alla200Hz ja üle 10KHz helid.
Samuti kasutatakse ära inimese haugimälu. Näidatakse mõnda aega teadlikult väga viletsat pilti ja siis....hüppab imeväel välja terav pilt.
Kusjuures, tundub, et ka muusikamaailmas on asi sedasi. Kõigepealt lastakse osades lugudes vokaal läbi õudsa disortioni ja siis võetatakse see maha. Ja keegi ei saa aru, kui kehv esitus on.Elu on nagu lintmakilt muusika kuulamine. Mida lõpupoole, seda kiiremini hakkab linti äraandev ketas pöörlema...
Comment
-
Esmalt postitatud martinj poolt Vaata postitustKusjuures, tundub, et ka muusikamaailmas on asi sedasi. Kõigepealt lastakse osades lugudes vokaal läbi õudsa disortioni ja siis võetatakse see maha. Ja keegi ei saa aru, kui kehv esitus on.
audio distortion - helimoonutus
distortion - moonutus, moonutamine, väänamine, sõnaväänamine
Comment
-
Esmalt postitatud arny poolt Vaata postitustTekkis selline küsimus, et kui reklaami ajal näidatakse kui head pilti nad on võimelised edastama siis miks nad seda ka ei tee. Selles mõttes, et mul praegu vanem kinekas 100hz ja kui reklaami ajal on nende hd pilt ka minu telekas tunduvalt parem kui muidu siis miks ma peaks ostma hd teleka ja miks nad ei suuda seda pilti niisama kah edastada.
Comment
-
point nagu ongi, et sellises it riigis nagu eesti ei on selline küsimus nagu mul võimalik. Filme jah võin vaadata kudas tahan aga üldiselt pildi kvaliteet tv on huvitav teema. Kui suudad reklaami heaks seda teha siis miks mitte ka üldiselt. Mõelgem eelist turul teiste kanalite ees.
Comment
-
Ega ükski kanal tahtlikult pilti ei degradeeri. Kui reklaam on toodetud näiteks eelmisel nädalal siis arvan et suht viimase tehnoloogiaga, kuid enne ja pärast reklaami näidatav film aastast 1994 (näiteks) ei ole just viimase tehnikaga tehtud. Reklaamid tehakse meelega eriliselt kirkad, et ikka ussike õnge läheks suurest särast. Ja pealegi, tavalise CRT telekaga reeglina sa HD pilti ei näegi. Kui pilt on 16:9 kujul siis see pole automaatselt veel HD pilt, HD algab alles 1280x720 või 1920x1080 piksliga. Seni on vaid Samsal selline 32" CRT mis esimest resolutsiooni suudab näidata. Kui soovid kõike ehedana näha (resolutsiooni ja kvaliteedi mõttes) siis täna on selleks sobiv vaid 1920x1080 plasmateler.
Lisaks tehnoloogilistele erisustele tuleb mängu ka taotluslik aspekt, paljud filmid ongi tumedad sest kui vähem näidata - saab odavamalt läbi, pole vajadust kõike detailsuseni luua. Seega, kui suudad filmi tootjale selgeks teha et ta peab filmid ilusamad tegema siis oleme kõik ehk kuidagi võitnud. Kas loodad neid veenda?Kui tõde võib välja öelda ainult sosinal, on riigi vallutanud vaenlane.
Konfutsius
Comment
Comment