Teade

Collapse
No announcement yet.

Tv ekraanil mustad horisontaalsed jooned/lained

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

Tv ekraanil mustad horisontaalsed jooned/lained

Ostsin hiljuti osta.ee kaudu 29 tollise kineskoopteleka (ca 10a. vana). Viisin kasti koju ja kui järgi ühendasin sain sellise pildi:
    Click image for larger version

Name:	20100303122320..jpg
Views:	1
Size:	18,2 KB
ID:	873676
    Click image for larger version

Name:	20100303122051..jpg
Views:	1
Size:	17,5 KB
ID:	873677

(vabandust kvaliteedi pärast, pildid tehtud mp3 mängijaga)

Nimelt siis probleemiks needsamused mustad jooned/lained , mis käivad pidevalt üle ekraani ja täiesti suvaliste asukohtadega. Löövad tugevamini välja kõrgema kvaliteediga kanalitel.
    Teised seadmed ümber ei tohiks segada, kuna tõmbasin kõik vooluvõrgust välja ja proovisin ainult kaabliga(muidu kasutan starmani digi-tv). Samuti olen proovinud eraldiseisvana scardiga dvd-mängijat - ikka sama jama. Lisaks olen lasknud telekal pikalt vooluvõrgust eemal olla.

Asi nimelt selles, et teleka hind oli üliodav ja sooviks lihtsalt teada, kas tegu võib olla lihtsa probleemiga ja parandamine tasub ära.

Kuna teleka taga mudelit näitavat kleepsu polnud, pidin netist pildi järgi otsima ja vist leidsin natukene materjali. Loodan et on abiks.
    Learn more about Philips and how we help improve people’s lives through meaningful innovation in the areas of Health systems, Personal health and Lighting.

Learn more about Philips and how we help improve people’s lives through meaningful innovation in the areas of Health systems, Personal health and Lighting.

Ette tänades, jään vastust ootama.

Vs: Tv ekraanil mustad horisontaalsed jooned/lained

Proovi kanalid käsiotsinguga salvestada/peenhäälestada (fine tune).
    Elu on nagu lintmakilt muusika kuulamine. Mida lõpupoole, seda kiiremini hakkab linti äraandev ketas pöörlema...

Comment

Vs: Tv ekraanil mustad horisontaalsed jooned/lained

Leidsin probleemile lahenduse:

Asi oli ainult selles, et keegi ol tv settingutest värvid, kontrasti ja teravuse liiga peale keeranud.
      Ma kahtlustasin seda, aga mul ei olnud puldi puudumise tõttu ligipääsu menüüle ja telekal üks nupp ka lännu. Õnneks ma suutsin kahe universaalpuldi kombineerimisel menüürägastikus seigelda ja seaded paika timmida.

Pilt korras ja tuju hea

Comment

Working...
      X