Teade

Collapse
No announcement yet.

УЛПЦТИ-61- ii-12 «Радуга-719-1»

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

Vs: УЛПЦТИ-61- ii-12 «Радуга-719-1»

ploki taga on pesa"videosisend".tegelikult peaks seal sobitusplokk vahel olema,aga mingi pildi saad näiteks dvd mängijast sinna sisse lasta niigi.selleks tuleb plaadil veel mingi sild(ei viitsi hetkel skeemi otsida)ringi tõsta

Comment

Selge. Tegelt aega on ka sellega, mul praegu puhastustööd pooleli

Comment

Eilseks sain Plokid tolmust puhtaks. Panin teleka prooviks kokku ka ja siis täna panin saba ka järgi. Alguses, nagu ikka lampidega asjadel, ootasin, tuli kõrgepinge vilin. Ekraan valgeks ei läinud ja korraga hakas taga mingi asi hullusti sahisema. Ehmatasin ära ja klõps, telekas välja. Tegin suitsu ja proovisin uuesti, võtsin kooblilt kõrgepinge juhtme ära ja lülitasin sisse. kõrgepinge vilin tuli, rohkem midagi. hakkasin kruvikaga seda kumilutut näppima, sädet polnud, ja kui kruvikaga mööda klemme lõin, hakkas jälle sahisema. Selge, ei tööta. Vahetasin terve laotusploki ära ja proovisin uuesti. Kõrgepinge saabus, ekraan läks heledaks, aga siniselt. Edasi hakkasin dekoodrit näppima, Lülitasin sinise kiire lülitist välja ja pilt kadus. Teisi kiiri lülitades ei juhtunud midagi. Siis võtsin alguses kõik RGB juhtmed dekoodri küljest lahti, sain ereda rohelise värvi ekraani. Kui panin rohelise kiire juhtme omale kohale, ikka roheline, võtsin selle ära ja panin punase oma, ikka roheline, võtsin punase ära ja panin sinise, ikka roheline. Panin siis sinise ja punase, ikka roheline. Lõpuks sinise ja rohelise, tuli sinine. Mõtlesin, kineskoobis viga, vahestasin ära, ikka sama lugu, seega õnneks kineskoop terve. Edasi ei oska ma midagi teha.. =(

Comment

värviplokis lambid ikka põlevad?

Comment

Videosisendi kohta niipalju, et jumper tuleb jah ümber tõsta. Lisaks tuleb signaalile vahele panna umbes 10uF lüüt. Asi selles, et selles sisendis pole sidestuskondet ja vähemalt ilma selleta omal ajal pilti ette ei tulnud.
            Sai kunagi kasutatud sellist arvutit nagu Paguo 86-PK . Konde lisamisel pilt tuli. See sisend oli teoorias vist mõõteaparatuuri jaoks.

Kas värviploki lambid annavad ühendust. Kas heleduskanali juhe on küljes (samas, kui see lahti võtta, peaks pilt kustuma ) Mis on pinged kineskoobi modulaatoritel ja katoodil.
            Ja veelkord, mis värviplokk sees, kas see sama b tsee ii 2, Mõnda "vanemat" panna pole ?
            Lohuta ennast, et vähemalt realaotus on terve.
            viimati muutis kasutaja martinj; 01 April 2010, 19:40.
            Elu on nagu lintmakilt muusika kuulamine. Mida lõpupoole, seda kiiremini hakkab linti äraandev ketas pöörlema...

Comment

Esmalt postitatud kreeklane poolt Vaata postitust
              värviplokis lambid ikka põlevad?
              Jah, kõik lambid põlevad

Videosisendist, kus, mis jumper?? Ei meenu, et oleks kuskil mõnda näinud. ja kuhu ma selle lüüdi panen? Heleduskanali juhe on küljes, sest ekraan läks ju heledaks. Kineskoobi pinged saan ehk homme anda, praegu pole mõõtmisi teostanud. Dekooder on bee tsee ii 2, vanemaid on ka 2 tükki, aga sooviks seda jätta, sest välimuselt see korralikum. Teised nagu veidi vett saanud. Jah, vähemalt midagigi töötab. Pildilaotus paistab ka toimivat, sest laius on ka paigas. Kui telefoni data kaabli tagasi saan, teen ka pilte..

Raadiokanali plokki ootan endiselt. BRK-2.
              viimati muutis kasutaja viirusboy; 01 April 2010, 21:27.

Comment

Tegin netis natuke uurimistööd ja leidsin sellise huvitava pildi

Mind hakkas huvitama, et mis plokk see seal toiteka peal on kasti sina küljes ja kas see on oluline asi, sest mu enda kastil on näha, et seal on midagi käinud ja miskipärast on see eemaldatud sealt. Samuti, nagu raadiokanali plokki...
                pilt pärit muidu siit

Comment

See on nn sobitusplokk. See teeb kanaliselektorile ja sensorjuhtplokile vajalikud pinged.
                  Raadiokanal BRK3 erineb just seetõttu BRK2st, et BRK3es on need pingestabilisaatorid sees.
                  Põhimõtteliselt pole seda videosisendi korral vaja.
                  Elu on nagu lintmakilt muusika kuulamine. Mida lõpupoole, seda kiiremini hakkab linti äraandev ketas pöörlema...

Comment

Selge. Aga ma kaldun arvama, et ma ei jäta selle teleka ainult videosisendi peale, et analoog peaks ka ikka olema. Seal taga on 3 antenni pistikut, üks peaks plaani kohaselt jääma analoogantennile ja kaks ülejäänut siis video ja heli sisend. Sellepärast ma otsin ka brk-2 ja nüüd siis lisandus ka see sobitusplokk või mis iganes ta on..

Comment

Esmalt postitatud viirusboy poolt Vaata postitust
                      Selge. Aga ma kaldun arvama, et ma ei jäta selle teleka ainult videosisendi peale, et analoog peaks ka ikka olema.
                      Sul on selleks veel 86 päeva aega, pärast seda muutub asja kasutuslik mõte üsna kesiseks.

Comment

ei tea midagi, on ju olemas telekamängud ja videomagnetofonid, mida saab analoogi peal kasutada

Comment

Muide, nendest sobitusplokkidest on ka ise variandid sõltuvalt kanaliselektorist ( kas skv 1 või skm24 + skd24ja sensorplokist.SVP 3, 4).

To: a1 miks nii pessimistlikult. Äkki on tal olemas korralik SECAM kooder ja TV modulaator.
                          To: viirusboy. Analoogi peal piisab ka videosisendist. Ja ikkagi jääd mustvalge pildiga.
                          Ainuke reaalselt lihtsalt toimiv asi on RGB sisend.

Comment

räägime siis lähemalt sellest RGB sisendist.. Kuidas see peaks toimima, kuhu ma selle külge panen jne...

Comment

Kõigepealt saa telekas mustvalgelt tööle.
                              RGB sisend nõuab nuputamist, sest RGB tekib selles telekas alles kineskoobis. (Y läheb katoodidele ja värvivahesignaalid R-Y, B-Y , G-Y võredele).
                              Ehk on siis RGB signaal vaja teha nendeks komponentideks.

Comment

pingeid on natuke keeruline mõõta, sest selline jublakas, nagu ТВС-90ЛЦ5 kipub suitsema...

Proovisin ka seda videosisendi asja, ei saa mina sellega hakkama. Raamat räägib, et signaali tekitamiseks on vaja esmalt häälestusseadme väljund ühendada pesaga 1Гн2'ga, mida ma ei suutnud leida ja sisend läbi dedektorpeaga juhtme ning 160-pF kondensaatori punktiga KT3. Või on mingi muu meetod selle jaoks??

Vahetasin ka laotusploki tagasi ja asendasin selle jublaka, mis enne tirises võikalt ja uus ajab hoopis suitsu välja, kui telekat minuti jagu sees hoida. Ekraan helendab nüüdsest punaselt või roosakalt ja ekraanil on diagonaaljooned kaldega paremalt vasakule. Rohelist värvi ei õnnestunud ekraanile tuua, aga sinine paistab kombes olevat...

Side lõpp praeguseks..

Comment

Working...
                                X