Teade

Collapse
No announcement yet.

Salvestav DVD mängija

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

Salvestav DVD mängija

Kui osta salvestav DVD mängija(mitte arvuti oma).Kas ma saan digivideo kaamerast ja ka teleka pealt saateid kohe DVD peale võtta.Või pole asi nii lihtne ?

Asi on täpselt nii lihtne. Uuemad töötavad sama lihtsalt, nagu videomakid. Vajuta aga nuppu ja lindistab. Ehk siis kõrvetab. Olenevalt kvaliteedist 1-8 h. Isegi rohkem.

Comment

Ütled,et olenevalt kvaliteedist kõrvetab 1-8 tundi.Videokaamera kassett on ,ütleme 60 min. Ja tahan max.kvaliteediga kõrvetada.Kas see DVD mängija laseb siis kaameral sünkroonis endaga 8h kedrata-või võtab algul kõik materjali algul mällu endale ja siis vaikselt nahistab...?

Comment

kui ostad, siis osta selline, kus saab nii kõvakettale kui ka DVD plaadile lindistada. samas need aga maksavad üpriski palju

Comment

Kas see 1-8h oli salvestusajana mõeldud? Mina olen näinud salvestajat, mis reaalajas salvestas, ilmselt mõtles ka Alaska mahtu, mis plaadi peale mahub.
          Kui töötab - ära näpi! (A.Ots)

Comment

Kas see 1-8h oli salvestusajana mõeldud? Mina olen näinud salvestajat, mis reaalajas salvestas, ilmselt mõtles ka Alaska mahtu, mis plaadi peale mahub.
            DVD kvaliteediga salvestades mahub jah umbes 2h. 8 tundi sain ma nii, et Kui arvestada kirjutatava DVD mahuks 4,7 GB, siis enam vähem talutava kvaliteediga(võrdne VHS kvaliteediga) pilti saab kõrvetada 10mb/min ehk 600mb/tunnis ehk 8 tunniga 1 DVD täis. Kõik DVD kirjutaja pildi resot kindlsti muuta ei lase, aga uuemad ja kallimad võimaldavad resolutsiooni ikka väga alla lasta, näiteks lastele multikaid DVD-le kirjutades saab ikka megalt palju diski peale mahutada, kuna nad üldjuhul pildi kvaliteedi kallal ei virise.

Ma ei tea, kas on juba olemas sellised niiöelda standalone DVD-rom id, arvutitesse juba on, saab kirjutada ja kustutada niipalju kui soovi on, pilte, muusikat, filme. Nagu 9 GB diskett.

Comment

hm....siis tuleb ikkagi välja,et see DVD asjandus nõuab ikka neetult palju aega.Ilmselt on siis ikkagi mugavam digikaamerale uusi kassette osta ja vaadata ikkagi kasseti pealt filmitut,kui hakata jantima aeganõudva DVD-ndusega :'(

Comment

Uuri Avisionist, nemad kasutavad reaalajas salvestavat mängijat. Välja nägi nagu tavaline kodupann, hinna koha pealt ei oska midagi öelda. Ja Alaska jutust saan ma kah ikkagi aru, et ühe plaadi peale mahub 8h multikaid, mitte sa ei lindista 1h multikat sinna 8h. Abiks on kindlasti ka müügilolevate isendite specide uurimine.
                Kui töötab - ära näpi! (A.Ots)

Comment

No tänud ! Eks siis peab poodidest vaatama-küsima hakkama.Ainus probleemikene on see,et neid poode,kus asjad saadaval,on vähe ja masinate mudeleid ka väheses sortimendis.Sest eesti on nii väike turg ja ei tasu siia vist eriti tuua.Kui -siis interneti poodidest...

Comment

DVD toorik pole kah odav asi, paremad maksavad 50 eeku. Nägematajäänud seebikat vist ei raatsiks selle raha eest kirjutada?

Comment

Working...
                    X