Teade

Collapse
No announcement yet.

Videomakk tunnistab vaid üht telekat

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

Videomakk tunnistab vaid üht telekat

Videomakk Samsung svr 165 tunnistab vaid kodus olevat ca 6-7 a vana TCL telerit. Üheski teises telekas pole suutnud pilti ette saada. Koduelektroonika poes prooviti ka uutele teleritele - ei miskit. Ei osatud mingit lahendust pakkuda. Kuna makil on pult kadunud, siis kas on võimalik, et videomakki peaks mingil moel teise telekaga ühendamisel hoopis puldist seadistama?

Tänud abi eest

Vs: Videomakk tunnistab vaid üht telekat

Mis juhtmega ühendad? Ja kas ei toimi mahamängimine või telekast salvestus?
    Ma ei saa sellest aru, järelikult on see vale.

Comment

Sry, olen tehnikas suht võhik - kodusel telekal on valge-kollane-punane otsikud, kuid vanemate juures telekal selliseid otsi pole, seal proovisin laia (vist scart) otsikuga. Ei toiminug. Poes prooviti lcd telerisse ka selle kolmevärvilisega - ei miskit. Aga kodus töötab?!

Comment

Poes võivad samasugused võhikud olla ja juhtmete valesti ühendamise võimalusi on hulgem. Kollane on see kustkaudu pilt jookseb ja teised kaks heli jaoks, kas poes häält ka kätte ei saanud?
        Vbolla et maki scart ei tööta, siis oleks vaja RCA-SCART juhet vanemate juures proovida. RCA siis need värvilised. Ja maki külge need otsad mille külge on kirjutatud OUT.
        Ma ei saa sellest aru, järelikult on see vale.

Comment

Working...
        X