Teade

Collapse
No announcement yet.

Vägivalla ohvriks langenud plasmateler.

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

Vägivalla ohvriks langenud plasmateler.

Tahaksin teada, kas saab remontida plasma televiisorit, millele on löödud ekraani sisse mõrad. Mõrad pole pealmise klaasi sees, vaid paistavad sees pool olevat???????
    Tegemist on 50 tollise samsungi plasma televiisoriga, mis jäi ette minu kallile eksmehele.Ise arvan, et ega temast enam asja ei saa, aga igaks juhuks veel küsin!

Vs: Vägivalla ohvriks langenud plasmateler.

Esmalt postitatud Kairi9999 poolt Vaata postitust
    Tahaksin teada, kas saab remontida plasma televiisorit, millele on löödud ekraani sisse mõrad. Mõrad pole pealmise klaasi sees, vaid paistavad sees pool olevat???????
    Tegemist on 50 tollise samsungi plasma televiisoriga, mis jäi ette minu kallile eksmehele.Ise arvan, et ega temast enam asja ei saa, aga igaks juhuks veel küsin!

Selleks oleks vaja teada täpset mudelit - paneele on erinevaid, saab neid asendada küll. Hinnad plasmade puhul seal mingi ehk u. 3000.- alates (pigem ülespoole, 50" on üsna suur ja hinnaline). Kui telekal see plastkaan tagant maha võtta siis üldiselt on paneel tagant suurelt jaolt metallist varjega kaetud ja seal on kleeps millel on paneeli mudel kirjas, neid numbreid/tähti mis seal mudelis on tarvis teada. Parem oleks pilt sellest kleebisest. Siis saab otsida asenduspaneeli. Remondis läheks see ilmselgelt samasse hinnaklassi uue teleriga, seega mõttekas osta uus (kasutatud töökorras) paneel ja ise paigaldada.

E: ma ei saa aru kus niisugused rämpsmehed üles korjatakse kes end kontrollida ei suuda või on põhjus hoopis mujal ?
    -superradical-

Comment

Ühe võimaluse pakun veel mingile remondiinimesele juppideks maha müüa. (noh nii 10-20 euri eest). Saad sellest veidigi kasu.
      Elu on nagu lintmakilt muusika kuulamine. Mida lõpupoole, seda kiiremini hakkab linti äraandev ketas pöörlema...

Comment

üldiselt on nii,kui ekraan katki,siis on aeg uus teler koju tuua.

Comment

Esmalt postitatud Kairi9999 poolt Vaata postitust
          ....mis jäi ette minu kallile eksmehele.Ise arvan, et ega temast enam asja ei saa...
          No kui arvad et veel kallis on siis mine tea, äkki kasvab ümber.
          Pane mark ka üles ja äkki keegi tahab ära osta?
          Ma ei saa sellest aru, järelikult on see vale.

Comment

Working...
          X