Teade

Collapse
No announcement yet.

Audio/video out telekal

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

Audio/video out telekal

Kas se osa vöiks telekal töödata kah (scart kaudu)siis kui teler ise stand by reziimil?Vaja Elioni pilt kah teise telerise saada,sama kanal pole probleem kuna kahes toas korraga ei vaadata niiguinii.

Vs: Audio/video out telekal

päris vanadel sai niimoodi.uutel on hulk elektroonikat vahel mis toitepinget nõuab ja seepärast ei saa

Comment

Kuid kui scrat juhe mis digiboxsist telekasse läheb lihtsalt paraleelseks teha peaks asi toimima.Kas sel mingeid ohte pole?(On tegelt vana philips kineskoop telekas kahe scardiga).

Comment

on olemas scardi jagajad,osta see vahele.kuigi enne võid ka niisama proovida.pane telekad kõrvuti ja ühenda kõik kokku.

Comment

Seoses sellega tekib küsimus.Kas scart juhtme pikkusel on kah teatud piir?Ütleme ca 10 meetrine juhe teha.

Comment

Ei tohiks hullu midagi juhtuda. Maakohas sai veetud üle 10m RCAd samal eesmärgil,juhtmeks netijuhe. Toimib kenasti. Eks mingeid häireid võib sisse võtta, aga see ei tohiks niiväga märgatav olla.
            viimati muutis kasutaja Nrgy; 20 m 2011, 21:46. Põhjus: juhe
            Isegi kui ma eksin on mul alati õigus!

Comment

Kuna kaabel peab peenike olema ongi plaanis cat5 kiud juhet kasutada.

Comment

Aminol on ka antenni kaabli väljund, + saaks vist ka ühele telekale composiiti, teisele RGBd ja kolmas antennikaabliga.
                Maailm oleks puhas ja süüta
                kui poleks õllejogurtit
                - Õ.Õ.

Comment

Mina ostsin poest odava 3 m. scart juhtme ja see võttis kohe pildile häired sisse. Natuke kallim 2 m. scart jookseb sama koha pealt ja pilt on hea.

Comment

Working...
                  X