Teade

Collapse
No announcement yet.

kas tasub osta???

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

kas tasub osta???

mul selline kysimus et kas tasub osta sati panni ja tuunrit millel pole decoderit (kaardid sisse ei käi) 200 krooni eest??? loll kysimus küll aga andge nõu!!!
    tootja firmat ei mäleta kahjuks
    igastahes asi töötab olevat võtnud mingeid itaalia kanaleid (ega ma neid küll ei vaata aga...) ja siis veel cnn jaa bbc ja muu säärane. pliiz ange nõu :-[

mul selline kysimus et kas tasub osta sati panni ja tuunrit millel pole decoderit (kaardid sisse ei käi) 200 krooni eest??? loll kysimus küll aga andge nõu!!!
    tootja firmat ei mäleta kahjuks
    igastahes asi töötab olevat võtnud mingeid itaalia kanaleid (ega ma neid küll ei vaata aga...) ja siis veel cnn jaa bbc ja muu säärane. pliiz ange nõu :-[
    Kas see on analoogvärk ???
    Analoogkanaleid peaks veel üsna palju taevast alla tulema, iseasi, mida sealt vahtida ;D.Kahesaja krooni eest paneks omalegi,kui täiskomplekt, Usun, et panni ja pead saab ka digivastuvôtuks kasutada.Targemad parandage.
    Elu on nagu lintmakilt muusika kuulamine. Mida lõpupoole, seda kiiremini hakkab linti äraandev ketas pöörlema...

Comment

sead ma kahjuks ei tea komb ta on kas analog või digi aga ma kaldun arvama et see on ikkagi analog.

tuuneri mark iseenesest spectrum ksr-1000

Comment

tuuneri mark iseenesest spectrum ksr-1000
        Analoog,sai môni aeg tagasi seda näpitud,
        näed selliseid kanaleid, mis on analoog
        näit:
        http://www.lyngsat.com/astra19.shtml
        ja
        http://www.lyngsat.com/hotbird.shtml
        Elu on nagu lintmakilt muusika kuulamine. Mida lõpupoole, seda kiiremini hakkab linti äraandev ketas pöörlema...

Comment

Tundub vist jah,et tegu on analoog tuuneriga.Kui tegemist on küllalt vana asjaga,siis tõenäoliselt pead siiski "pea" ehk LNB ära vahetama,kui tahad digituunerit osta.
          Vana helitehnika remont Pärnus

Comment

ok tänud ma arvan et ostan ikka ära

Comment

kavatsen selle ära osta aga ei saa ennem kui järgmine kuu kätte kuna omanikul pole eaga katusele ronida. aga nüüd on mul selline küsimus, et kas on ka vahet kuhu poole ma selle suunan või siis panen lihtsalt katusele ja asi vask???

Comment

ei see iokka oluline kuhu sa suunad
                päris nii ikka ei saa

Comment

tänx

Comment

SAT-MEEDIA ja elektroonikat võiks niikaua lehitseda,
                    kahjuks enam ei ilmu aga raamatukogudes ehk on.
                    VÕIMENDITE REMONT ja KAASAJASTAMINE

Comment

analoogi ära enam osta endale. isegi antenn maksab rohkem kui see tuuner.

osta digi, kui palju ei taha maksata siis võid võtta eelnimetatud astra ja hotbirdi (antenn+ 2 pead) ja vabadekanalite tuuneri.

natuke juurde ja siis võid panna juba 3 pead veidi suurem antenn ja paren tuuner. siis oleks astra+hotbird+sirius(enamus viasati kanalid). arvuliselt tuleks neid oma 250 ära. vaadatavaid kindlasti vähem. raadiokanaleid ka sinna juurde samas koguses. jällegi kuulatavaid vähe.

mina soovitaks seda 3 peaga varianti. ise tegelen sellega ja ütlen, et tegelikult vaatan alla 20 kanali saadaolevast 400-st.

aga analoogi ära võta.

Comment

Working...
                      X