Teade

Collapse
No announcement yet.

mure tv out´iga

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

mure tv out´iga

häda selline et mul on ati radeon 7200 grafi kaart koos tv outiga ja digital video interface'iga. aga probla selline et tvúse pilti saates kiri väga sitt!!! filmi kannatab vaadata (üli hästi) aga kui ma tahan midagi windoozas teha siis kiri täitsa mitte loetav. ega mul nüüd asi kohe nii hull ka pole et mul molu poleks. aga kui tv out siis võiks ju asi fungata. äkki on kusagil netis mingit progret millega saax asja parandada et tekst icoonide all oleks loetavam. kui on midagi taolist olemas siis ange inffi!!!!

TV on nii halva resolutsiooniga arvutikuvariga võrreldes, et ega sealt norm pilti lihtsalt ei saa. Esialgne lahendus oleks, kui kasutada programmi, mis jätab pildi mõlemale, telekasse ja ka arvutikuvarile. mul ei tule selle programmi nimi meelde, õhtul vaatan järgi.

Comment

Kasuta suuremaid tähti

Comment

asi selline et mudu ongi mul pilt mõlemas nii kuvaril kui tv´l aga kui filmi vaatan siis näeb video osa sellest kumb driveritega primaarseks pandud. sekundaarne näitab muud pilti aga samamoodi.

vähe keeruline sai aga...

Comment

See näitamine sõltub draiveritest ja kaardist. Kui kaart oskab rauas näidata mõlemale poole sama pilti, siis on kõik kena. Kui aga mitte, siis tehakse seda tarkvaras. Tarkvaras on aga siis nii, et directx overlay'sid ei joonistata üle teisele poole, sest lihtsalt see on nii kiire värk, et ei jõuaks.

Kunagi oli mul probleem, et oli vaja molu ja proje panna samale masinale, siis oli täpselt sama jama. Kuna splittrit veel ei olnud, siis pidin masinasse tõstma 2 graafikakaarti. Niisama tööd sai näidata aga mingit filmi või multimeediat mitte. Directx pöördub otse draiveri poole. Netist sai leitud siuke vahedriaver, mis siis haagib ennast kolmandaks kaardiks ja siis pumpab seda mõlemasse edasi. Igatahes see head nahka ei andnud, filmid tulid nii 5-10 kaadrit sekundis, hardware 3d kiirendus kadus jms hea. Masinas oli sel hetkel 750MHz prose ja proovisin 512M mäluga. Kui otse ühte või teise kaarti joonistada, siis läks asi kenasti, ka kõrvuti piltidena töötas kõik. Mõne progega sai nii, et üks töötas ilusti aga teine jõnksutas ja aegajalt jäid mõned piirkonnad üle joonistamata.
          Kõige suurem probleem oli 256-värvi rezhiimis. Kuna on mingid cdrommid, mis tahavad kindlasti just 256 värvi, siis osutus see ületamatuks. Nimelt teisel kaardil ei vahetatud gammat õigeks alati ja siis kippusid vahepeal värvid paigast minema.

Ja teleka reso on umbes 750x570 kanti. Võta mingi graafikaproge, tee printscreen ja vähenda seda... Siis saad aru, et nii väheste pikslitega ei saagi teravet teksti näidata kui ekraani reso on suur, 800x600 peal veel tuleb midagi nähtavat.

Comment

thanx teile tõmbasin netist power strip'i ja asi ok

Comment

Working...
            X