Teade

Collapse
No announcement yet.

telekas ei lähe käima

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

telekas ei lähe käima

Olen täielik elektroonikavõhik, seda alustuseks.

Teema ise aga selline, et mul poeg klõpsutas teleka on/off nuppu niikaua, kuni enam voolu sisse ei võta. Mis võib viga olla? Teleka marki hetkel ei mäleta aga tegu ca 6 aastat vana aparaadiga. ???
    Piiratud mõistus toodab praaki.

Kaitse läbi.Halvimal juhul toitelüliti läbi ja veel halvimal juhul midagi toiteplokis läbi.
    Kas ootereziimi tuli läheb põlema ??? ,kas,kui telekas kaua väljas olnud sisse lükates teeb ära demagneetimise (selline lühike undamine peaks olema kuulda) ???
    Elu on nagu lintmakilt muusika kuulamine. Mida lõpupoole, seda kiiremini hakkab linti äraandev ketas pöörlema...

Comment

mitte kui midagi ei juhtu lülitamisel

varem oli ikka nii, et see tuluke - "puldi signaali vastuvõtmise augu tuluke" (see kõlas proffessionaalselt) läks põlema aga nüüd ei juhtu mitte midagi.

kas selle kaitsme vahetamiseks peab minema remonti või saab keegi elektoonikaga paremini sina peal olev inimene selle kodustes tingimustes ära parandada?

Comment

Nii ja naa. Kruvi tagakaas maha ja vaata plaadi peal ringi. Kui leiad kaitsme, saaad vahetada. Kui midagi sellist silma ei hakka, on kaitse kas joodetud või hoopis kaitsetakisti kujul. Siis peab remonti minema.
        Elektroonikust sõber saab ilmselt asjaga kohapeal hakkama.
        - Vend Hieronymus tunneb Motorola toodete nimekirja kõige paremini, las tema ütleb.
        - Motorola poolt loodud kiipide hulgas ei ole teda üles tähendatud. - Tähendab: ta on Intelist!

Comment

kaitsetakke annab vahetada ka,nende takistus on umbes 1-2oomi.
          -Artificial_Intelligent-

Comment

kruttisin kaane maha ja leidsingi samasuguse kaitsme, nagu vanadel lampidega telekalgi mäletan olevat, ainult et tollel lampidega telekal sai kaitset vahetada ilma kasti lahti kiskumata Ja ei mingit niiti kaitsme sees ehk siis vist katki.

küsimus nüüd selline, et millisest poest ma sellise kaitsme kesklinnas leian ???

Comment

küsimus nüüd selline, et millisest poest ma sellise kaitsme kesklinnas leian ???
              Paldiski mnt 15 oli vist see aadress ???
              Elu on nagu lintmakilt muusika kuulamine. Mida lõpupoole, seda kiiremini hakkab linti äraandev ketas pöörlema...

Comment

Paldiski mnt 15 oli vist see aadress ???
                Paldiski mnt 15 ja mustamäe tee 116, kellele, kus lähem on :P
                transistor[ätt]starline[punkt]ee

Comment

njah , aga sa pead ka meelde jätma selle et mitu amprit see kaitse on ..

Comment

Working...
                  X