Teade

Collapse
No announcement yet.

Tv-out ja telekas

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

Tv-out ja telekas

Hei

Üritaks oma probleemi lühidalt seletada:

On telekas SEG ning arvuti, milles olev videokaart (Inno3D Ti4200 VIVO) on ühendatud omavahel S-Video kaabliga. Videokaardi ja s-video kaabli vahel on veel selline vahetükk, mille ühes otsas on 9-pin VIVO pistik ning teises 2 s-video pesa (in ja out). Lisaks on veel audiokaabel. Telekasse on nad ühendatud läbi SCART pistiku.

Süsteem on töötanud niimoodi juba üle aasta ja kõik on olnud OK. Paar päeva tagasi aga juhtus selline jama, et see VIVO -> s-video vahetükk läks kärssama ning sulas isolatsioon üles. Samuti sulas ära pisut tv antennipistiku plastümbrist ning sulamisjäljed olid ka SCART pistikul.

Tagajärjed on sellised, et arvuti videokaart töötab, va tv out mida pole saanud kontrollida. Telekas töötab, kuigi igaks juhuks sai viidud remonti. Seal ei leitud mingit anomaaliat. Ometi testriga mõõtes oli antennipesa ja sissetuleva antennikaabli vahel 18 V. Teisel telekal (Philips) oli samuti mõõtes vaid 0,2 V.

Mis juhtus? Millest selline juhtmete sulamine ja 18 V?
    Arvuti juures pole mingeid anomaaliaid varem olnud, samuti ka teleka juures.

Samuti on probleem, et kuskohast saada uut VIVO -> S-Video vahetükki? On ehk Tevalos sellist (VIVO 9-pin)pistikut saadaval?

mul on saada selline: s-video->pulk(selline nagu scart pessa läheb) mingi 20cm pikkune on... aga mul on endal selline systeem et: tv-outist tuleb see vahelyli->läheb pulkotsapeale->sealt scarti... mul mingi 7m seda video juhet.. maxis kunagi mingi 200.- ja siis oli 8m audio juhet aga selle myysin maha... vot aga selline s-video kaabel on mul sulle pakkuda ja võin pildi ka teha kui vaja...
    Loll pea on käte ja jalgade nuhtlus!

Comment

Hei

Vaja läheks just sellist juhtmejuppi, kus ühes otsas on 9-pin VIVO pistik ning teises otsas 2x S-video pesa (võib olla lisaks veel ka 2x RCA pesa). See on mingi 10 cm poikkune juhtmejupp, kuid seda saada pole vist eriti eraldi võimalik vaid ainult koos uue videokaardiga. Ka sellist pistikut (9-pin VIVO) pole eraldi isegi ELFA kataloogis mitte. ???

Comment

nojah neid juhtmeid on tõesti raske saada... mingi soomes pidi neid muidu myygis olema... aga ma võin sulle näidata milline juhe mul muidu on: http://www.compgeeks.com/images/300x300/cb...-video-unit.jpg
        vot selline ta on ja mingi 20cm pikk... olex mul pakkuda muidu... 1 või 2 tk. on ait...
        Loll pea on käte ja jalgade nuhtlus!

Comment

Working...
        X