Teade

Collapse
No announcement yet.

Teleka vs arvuti ühendamiseks kaablit?

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

Teleka vs arvuti ühendamiseks kaablit?

Suureks sooviks oleks ühendada arvuti telekaga. Probleemiks on mul "vana" arvuti ja uus telekas.
    Arvutil siuksed ühendused:
    usb, svideo, vga, dvi

Olen proovinud kõiki variante aga pilt on must-valge.
    Võimalik ka, et ma ei ole osanud settinguid paika panna.
    Videokaart siuke: ATI Radeon 9550 / X1050 Series Secondary (128 MB)

Kopp ees juba toorikute kõrvetamisest.
    Mis nõu oskate anda?
    Elegantselt madal = Pisike

Vs: Teleka vs arvuti ühendamiseks kaablit?

Kui telekal on HDMI sisend, siis võiks hoopis proovida DVI - HDMI ühendust.

Comment

Telekas jääb pilt must-valgeks.
      Ise kipun arvama hoopis seda, et äkki on videokaart vana ja ei toetagi värvilist pilti.

Edit: Tegelt mu arvutil on nii nõrk videokaart ja see jääks teleka omale alla. Graafikad ju erinevad. Minu arvuti pilt telekas jääks nii öelda "mummuline".Ma võin ju katsetada/juurelda küll. Lõpp kokkuvõttes oleks lahendus uus arvuti vms.
      viimati muutis kasutaja mils; 05 September 2011, 23:08. Põhjus: lisa

Comment

Esmalt postitatud mils poolt Vaata postitust
        Telekas jääb pilt must-valgeks.
        Ise kipun arvama hoopis seda, et äkki on videokaart vana ja ei toetagi värvilist pilti.
        Vaata oma kaardi settingud üle, juba vanem 9200 seeria toetas "värvilist" s-videot, ja tegelikult pole näinudki kaarti mis ainult mustvalget videot toetab (v.a. vanad mono kaardid).
        PAL - NTSC...äkki siin mingi probleem?

Comment

Üks pisike kondensaator lisada

This is part of the “How to connect laptop/ desktop computer to a TV” series I wanted to connect my laptop to my TV so I went to some shop and got a cheap cable. It NEVER worked. I am p…

Comment

Olen proovinud kõiki variante aga pilt on must-valge.
            Loetle mõned kõikidest? Et siis VGA-VGA ei anna värvilist pilti?

Comment

Siukest kaablit leidub nagu svideo -> video (punane,must, kollane otsik) ?? Pakkumised oodatud!

Comment

Paistab, et lootusetu juhtum olen Ei õnnestu mul neid omavahel ühendada. Seda svideo - video (punane, must, kollane otsik) varianti pole veel proovinud, ei leidnud kaubandusest sellist defitsiiti. Tuleb vist ikkagi osta väline kõvaketas või midagi sellist

Comment

...Arvutil siuksed ühendused:
                  usb, svideo, vga, dvi...
                  Ei saa aru milles küsimus. Kui arvutil on DVI ja uuel telekal on ju HDMI siis sedakaudu ühendadki. Või on arvutil ka monitor küljes ja see teleka värk on pelgalt kinu vaatamiseks. Aga sellest pole poole sõnaga juttu olnud. Ja see on ka endiselt suur saladus - nimelt millised (kõik) variandid siis ikka ei tööta?
                  viimati muutis kasutaja Scott; 10 October 2011, 04:59. Põhjus: tsiteeringu vormindus oli vigane

Comment

Tähendab, mul on arvutil 1 dvi, sealt läheb mul arvutile monitor. Svideo-scarti ja svideo-svideo proovisin eile aga ei saanud toimima (näppisin settinguid nii videokaardi omasid kui ka arvuti enda omasid), seda ühendust just soovitati mulle palju. VGA kaablit pole proovinud. Ühesõnaga see dvi langeb ära kui see on mul monitori jaoks.
                    Ühesõnaga ma veel prooviks selle ühe defitsiitse ühenduse (mida ma üleval kirjutasin) ära ja siis näitaks valget lippu.
                    Suurt midagi siin ei anna välja mõelda ja ma rohkem ei tahaks oma pead vaevata.

Comment

Lugemist.

Veel lugemist.

Veel rohkem lugemist.

Omal on selline juhe. Töötab kenasti.
                      Keegi pole targemaks muutunud sellest, et mind lolliks peab.

Comment

Kahtle kõiges! Esimesel lingil puterdatakse S-Video (separated video) ja SVHS (super VHS) mõistetega.

"* S-Video (teise nimega Super-Video või S-VHS või SVHS) port"

Comment

Siukest kaablit leidub nagu svideo -> video (punane,must, kollane otsik) ?? Pakkumised oodatud!
                          Isane.

emane.

Need on variandid video jaoks. Heli tuleb vajadusel võtta eraldi juhtmetega .

Videokaardi juhend on siin.

Kirjas lk.3 ja 4.
                          viimati muutis kasutaja vasaraonu; 09 October 2011, 14:03. Põhjus: lisainfo.
                          Keegi pole targemaks muutunud sellest, et mind lolliks peab.

Comment

... svideo-svideo proovisin eile aga ei saanud toimima (näppisin settinguid nii videokaardi omasid kui ka arvuti enda omasid), seda ühendust just soovitati mulle palju. ...
                            Jääks ikkagi selle juurde. Kas siin ei või konks olla selles, et aparaadid peavad olema svideo/compsite video juhtmete ühendamisel välja lülitatud. Minu mälestuste järgi ei tundnud videokaart muidu ära, et telekas on arvutil taga. Võib olla uuemal ajal pole see enam probleemiks aga mine tea.

Comment

Seda kirjatükki ma eile üksipulgi lugesin ja vedasin näpuga järge. Üsna hea leid! Arvuti audio probleem on mul kenasti lahendatud, kõrvaklapi-pikendusjuhtme näol, väga mõnus heli läheb kenasti kodukinosse. Kindlasti uurin veel vasaraonu videokaardi juhendit Tänan tähelepanu eest! Katsetan veel aqv tähelepanekuid ka, ega ma nii lihtsasti veel alla ei anna.

Comment

Working...
                              X