Teade

Collapse
No announcement yet.

TX-25A2X ALPHA-3 Põleb läbi zener

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

Vs: TX-25A2X ALPHA-3 Põleb läbi zener

Otsingusse:
    импульсный блок питания схема
    импульсный блок питания
    импульсный источник питания
    Ehk leiad midagi.

Comment

Tänan Pläsku, minu kõvaketas, õigemini kõva pea nüüd inffi täis!
      Eelkõige sain teada et D854(SR2KL) on kaitsediood mida ei tohtivat zeneriga asendada, mida mina tegin, lühistus aga samamoodi! Nüüd selgus viimati tehtud viga: vahetasin DIL-6 -se optroni DIL-4 -se vastu, eemaldasin küll jumperi kuid ei paigaldanud seda teisale, seega dioodiahel oli ühendamata. Nüüd pinged samad, 96V 150V asemel ja 12,6V(27V) ning 9,55V 16v asemel, need ei kasva ega kahane ja ca 9s pärast lülitub välja, seega kaitse hakkas toimima kuigi ei saa aru mis koormab. Pooljuhid kõik mõõdetud, osad dioodid küll ainult skeemis, lühise suhtes; R830 korras, see aga vist ei mõjuta realaootuse tööta. ERROR AMP (IC826) SE140N tööpõhimõtet võin küll aimata aga lühises ta pole, samuti D842, Q825 korras, seega pinge piiramisel ei tohiks nad osaleda.

Comment

Midagi vist leidsin: eemaldades laotusplokid 27voldisest toiteahelast sain 150v ahelas 60W hõõglambil 150V ümber, eemaldades vertikaalhälvituse IC kaitsetakisti R451 800mA on pinge lambil 127-130V; 27V ahelas 19,7 ja 16V ahelas 12,7V(reasisend taga).Oma lollusest olin kunagi sillanud läbipõlenud kaitsetakisti peene traadiga ja see ei olnud trükplaadil peegelduva valguse tõttu nüüd näha. Millega see kaitse asendada, et veenduda vertikaallaotuskivi töös, otsest lühist tester ei näita. Pinget mõõtsin nii kaitseta kui poolita L451, tulemus sama.

Comment

Working...
        X