Teade

Collapse
No announcement yet.

1080p24 HDMI Auto Lip Sync ei toimi

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

1080p24 HDMI Auto Lip Sync ei toimi

1. Telekas Sony KDL-40NX720
    2. Blu ray Philips BDP 9600
    3. Ressiiver DENON AVR-3312

Probleem nimelt selles, kui mängida bluray filme resolutsioonis 1080p24, siis heli ja pilt ei lähe kokku. Kui mängida nt. 1080p resolutsioonis, siis on kõik korras. Miks see nii on? milles on probleem? Saan aru, et 1080p24 värskendussagedus on midagi muud, kui 1080p ja seega on vaja teha väikeseid korrektuure helis, aga mis see loeb. Kogu tehnika ju toetab 1080p24 resot, kui bluray saadab 1080p24 signaali ressi ja ress omakorda TV-le, ning kõik need seadmed on seatud resolutsiooni suhtes "AUTO" peale, siis ei tohiks ju probleemi olla, aga HDMI Lip Sync ei toimi millegi pärast. On olemas küll igasugu Audi Delay settingud, aga ma ei viitsi iga kord neid pool tundi sättida, enne kui heli ja pildi sünkooni saan. Kas kellelgi taolist jama ette tulnud?

Kõik seadmed on omavahel HDMI-ga ühendatud.

Vs: 1080p24 HDMI Auto Lip Sync ei toimi

tehnika on hea,aga kiire otsing näitas et sa pole oma mures üksi.
    kokkuvõte oli selline et lisaks tehnikale peab ka salvestus ise toetama 1080p24 resolutsiooni

Comment

Vs: 1080p24 HDMI Auto Lip Sync ei toimi

Nu olen isegi seda probleemi netist otsinud ja tean, et on ka teistel seda esinenud. Aga blu rayd peaks ju enam-vähem kõik olema salvestatud 1080p24 resos. Kui ma sean blu ray mängija reso "NATIVE" peale, siis hakkab ka film 1080p24 mängima, mis näitab, et plaat peab olema salvestatud selles resos. Ma ei tea, mõistus otsas. Peaks veel proovima kõikide masinate seaded default'ks muutma. Äkki mõni seade otsustab videosignaali eraldi töötlema hakata ja sellest siis see viivitus.

Comment

Working...
      X