Teade

Collapse
No announcement yet.

Monitoril põleb ainult power nupp

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

Monitoril põleb ainult power nupp

ekraan siis täielikult pime,põleb ainult power nupp,mis ei reageeri vajutamisele.Kondekad tunduvad ka välisel vaatlusel korras olevat.Kas võib arvata et monitoril lihtsalt mõistus sassis.Mark siis Synkmaster 205BW

Vs: Monitoril põleb ainult power nupp

äkki kusagilt kaabel laiali, või pistikutes probleem, võibolla et su arvuti vga on surnud?
    Usun sul on seal lihtne viga...
    Endal oli sama asi, asi oli selles et kaabel ei olnud korralikult sees, vilkus siis ainult power led.
    Teine viga mis hiljem tekkis oli video kaardis, sellest tulev juhtmepundar mis tagapaneeli pistikusse läks oli töllakil, surusin kendasti kinni ja töötas jälle.

Comment

Hm ,arvutis kohe kindlalt viga pole.Sest tuli põleb muutumatult ka ilma arvutita ja muljumisele ei reageeri.

Comment

Olen näinud ka kondekaid, mis madalama sagedusega mõõtes (Fluke 179 multimeeter) olid ka korras, vähe targema mõõteriistaga aga enam mitte. Alustaks siiski kondekatest.

Comment

Mul endal sama monitor samsung 20", kui eledust maha keeran tekib pinin...
          pane integreeritud video pistikusse, vaata kas siis töötab...

Comment

Vga -ga ei tohiks ikkagi midagi pistmist olla kuna ei põle tausvalgustus ega ei jää ekraanile seda "liikuvat kasti" tõllerdama (ilma et oleks arvutiga ühendatud)
            Aga ükspäev proovin ikkagi julmalt konded ära vahetada ja vaatame mis siis saab.
            Esmalt postitatud imelik poiss poolt Vaata postitust
            Mul endal sama monitor samsung 20", kui eledust maha keeran tekib pinin...
            pane integreeritud video pistikusse, vaata kas siis töötab...

Comment

Vaata terve graafikakaart üle.

Comment

Monitor reageerib kui nuppe näpid? ega vist...
                Kui vaatad taskulambiga siis ei näe midagi?
                Tänapäeva asjad on loodud lagunema 2a jooksul.
                Asi ei saa olla graafikakaardis, kui saan pista arvutile mõni teine monitor.
                Ma olen 99% kindel ,et vga on korras.
                Kui nupud monitori esiküljel ei toimi kuidas siis viga saab olla VGA's?
                Pigem on monitori controller vigastatud.
                Kakun enda monitori lahti, võibolla siis oskan midagi öelda.

Comment

Sul põleb ainult power nupp? Tahad et terve monitor põleks? Oota natuke, varsti tuleb jaanipäev...

Kui power nupp ei tööta, on ta äkki ära väsinud? Esimene kõige lihtsam asi oleks vb mõõta, kas klemmid lähevad lühisesse kui nuppu vajutada?

Comment

Toitelüüdid vaheta ära ja siis hakka viga otsima. Need lüüdid peaks ka silmaga nähtavalt punnis olema.

Comment

kontrolli toitepinged üle.kui need korras,siis võib olla ikka kontroller vigane.minu syncmasteril 2043 tuli ilma signaalita pilt korraks ette ja see oli kõik.kui vga kontrollerit uurisin,siis see mikroskeem kuumenes tugevalt ja toiteplokist pinget andes oli vool üle 400 ma.

Comment

Working...
                      X