Teade

Collapse
No announcement yet.

Samsungi monitor hakkas virvendama

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

Samsungi monitor hakkas virvendama

Probleem siis selline, et samsungi 22" monitor soovitatud resolutsioon on 1680x1050 60hz hakkas ühel päeval pilti viskama mitte palju aga sedasi jõnkustama, algul tundus, et teeb seda siis kui arvuti koormus suureneb (kasutasin välist kõvaketast) aga nüüd järjest rohkem ja rohkem. Monitor on mul sülearvuti järel ja kui toitejuhtme järelt võtsin, tundus, et asi läks natuke paremaks taas, aga ikka virvendab natuke. Teab keegi öelda mis viga või mis jupp lahkuma hakkab? Monitor kusagil 3 aastat vana.
    Kui resoutsiooni vähendada siis virvendust ei teki, aga pilt on väga ebamugav udune ja venitatud.
    Viljandis elan.

Vs: Samsungi monitor hakkas virvendama.

eks võta lahti ja esmalt kontrolli toide ära.vaata kondensaatorid üle,et punnis poleks.

Comment

Mis videokaardiga tegemist?

Mul Acer H233H ja see teeb ka vahest mingeid vigureid. Kui resolutsiooni vahetada, siis vahest kaob nagu signaal ära, pilt läheb mustaks ja taustavalgustus hakkab jamama. Kui reso uuesti ära muuta (musta pildiga omad nipid tekkinud) siis hakkab asi tööle jälle. Pole välja nuputanud, et kas viga videokaardis (ja selle vigases signaalis, DVI kaudu) või monitoris. Otseselt ei häiri ka, sest see juhtub suht harva. Kui su monitoril on teisi sisendeid, siis proovi ka neid.
      Estonian SPL & Sound
      @gargru

Comment

Selle kirjelduse peale ei oska tõesti arvata, kas probleem monitoris või videokaardis. Soovitan testida monitori erinevaid resolutsioone teise arvuti peal ning kas sülearvuti on ühe või kahe videokaardiga?
        Kvaliteetsed betoonitööd ja betoonpõrandate valamine - http://www.esc24.ee/betoonitood

Comment

Vs: Samsungi monitor hakkas virvendama

Kas on virvendab ühtmoodi nii aku kui 220 pealt töötades? Paaril korral olen leidnud süüdlaseks läpaka toiteadapteri.
          Edit: Vabandust, ei lugenud küsimust korralikult. Minu teooria ei kehti seega.

Comment

Working...
          X