Teade

Collapse
No announcement yet.

ViewSonic N3760W LCD TV ei käivitu normaalselt

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

ViewSonic N3760W LCD TV ei käivitu normaalselt

Tere! Kas keegi on kokku puutunud sellise probleemiga ja mis oli remondi maksumus?<br>Panen TV toitejuhtme seina, punane tuluke läheb põlema, vajutan puldilt POWER nuppu, roheline tuluke põleb, 10 sekundi pärast läheb ekraani tautavalgustus tööle, ekraan on BLANK(must) samal ajal, 25 sekundi pärast lülitub taustavalgustus välja ja tuluke läheb oranžiks.<br>Siitmaalt lähevad käima erinevad käitumisahelad, vahest saab Power nupuga asja korrata, vahest hangub asi ära sellesse punkti ja mitte mingi nuppude vajutamine ei puldilt ega telekalt ei muuda seisundit. Vahest läheb roheline tuluke põlema, aga siis hangub asi jällegi, kui üldse mõnikord midagi saab juhtida, siis on see tautsavalgustuse aktiveerimine ja seda selliselt nagu alguses kirjeldasin.<br>&nbsp;Samas kui tirida toitejuhe seinast välja, lasta tulukesel ära kustuda ja kogu esialgset protsessi korrata 2,3,4,5 korda, siis juhtub, et peale taustavalguse käivitumist ekraan läheb siniseks, vahest viskab rohelist ka ette,mis siiski muutb tagasi siniseks ja tekib inforuuduke paremale ülesse mis ütleb, et signaal puudub(see on ka loomulik kuna ma ei ole talle signaali andnud), kui ma talle signaali annan(näiteks panen ta lauaarvuti monitorina toimima läbi dvi -hdmi kaabli), siis töötab asi nii nagu peab kuni järgmise korrani kui ma olen signaali edastamise lõpetanud. Kui ma lühikese aja pärast (alla 5min, näiteks) kasutan uuesti telerit oma tavapärasteks toiminguteks, probleeme ei teki, kui aga läheb pikem aeg mööda (näiteks 8 tundi), siis olen probleemi ees ja pean uuesti kitkuma toitejuhtme välja ja kordama protseduure niikaua kuni ta käivitub normaalselt. Ma ei tea milline on aeg mille jooksul ta kaotab võime käivituda lihtsalt nupule vajutades, olgu selleks puldil või telekal olev nupp.

Lugupidamisega
    Ilmar

Vs: ViewSonic N3760W LCD TV ei käivitu normaalselt

Leidsin kasulikku infot siit
    http://www.badcaps.net/forum/showthread.php?t=11748&goto=nextoldest
    ja võimaluse laadida alla service manual
    http://elektrotanya.com/viewsonic_n3260w-m_n3760w-m_n4060w-m_vs10847-1m_vs10848-1m_vs10846-1m.pdf/download.html

I
    lmar777

Comment

Vs: ViewSonic N3760W LCD TV ei käivitu normaalselt

Peale kondentsaatorite Capxon väljavahetamist toiteplokil, toimib asi nagu peab!

Comment

Working...
      X