Teade

Collapse
No announcement yet.

Samsung LE32S62B probleem

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

Samsung LE32S62B probleem

Niisiis, kui teleka tööle panen heli tuleb läbi aga pilt on must, kuigi kui ma vahetan kanaleid ma näen et läheb natuke heledamaks ja tumedamaks.
    Kui taskulambiga näitan teleka ekraani siis on pilti näha .
    Maitea kas elektri süsteemis ehk plaadi skeemidel midagi viga võin on displayl endal lambid läbi .

Vs: Samsung LE32S62B probleem.

kui veab,siis põles lampide inverterplokis kaitse läbi.muul juhtumil pöördu aga pädevate inimeste poole.just nimelt pädevate,muidu võib juhtuda et ei vaevuta täpset põhjust otsima ja sult kasseeritakse nii inverteri kui lampide raha sisse.

Comment

Milline see kaitse umbest peaks välja nägema ?

Comment

Ega ilma lahtikiskumata sa teada ei saa. Osadel toitekatel võib sees olla sular, aga taustavalgus kukub maha mistahes toite või lambi vea ilmnemisel. Toite vead on remonditavad, lamp on ka kui vaid õnnestuks kuskilt varulamp leida.

Comment

kui mu mälu ei peta,siis seal on tilluke keraamiline kaitse.näeb välja kui tikuotsakene.lihtsam on leida teda tähistuse järgi.
          ise arvan küll,et pääsed ainult kaitsme vahetusega.sest lambi või inverteri vea korral rakenduks ülekoormuskaitse ja teler lülitaks end välja

Comment

Hmm, okei kui ma aega leian eks ma siis vaatan vb on tõesti see läbi ja kui on siis vahetan ära ja siis peaks nagu korras olema ?

Comment

Viimane molu millel oli just allkirjeldatud viga, töötas inverteri elektroonne kaitse. Üks toru oli kutu.

Comment

Working...
              X