On olemas üks värvimonitor millel on D9 pistik. Kas oleks seda kuidagi võimalik ühendada siis DB15 pessa. (monitoril 2realine pistik, arvutil 3realine pesa) Teist graafikakaarti ei tahaks osta.
Teade
Collapse
No announcement yet.
Monitori D9pistik arvuti D15pessa?
Collapse
X
-
On küll...kui molu ikka neid sagedusi seedib. Hyundail on ka 1 selline mudel millel DB9 pistik. Mälu järgi olid kõik "vajalikud" otcad 5-klemmisel real: järjest RGB ja 2 sünkrot. R=pin 1 jne. Sünkrootci pead lihtsalt katcetama.
Alumine rida oli vist mättas. Võta karp lahti ja uuri järgi!- Vend Hieronymus tunneb Motorola toodete nimekirja kõige paremini, las tema ütleb.
- Motorola poolt loodud kiipide hulgas ei ole teda üles tähendatud. - Tähendab: ta on Intelist!
-
Karp mul juba lahti oli ja tõepoolest 7 otsa seal on kuid kuda täpselt need DB15pesaga ühendada, värvide järgi ei õnnestu vist?
Kas kusagil vastavat skeemaatilist lahendust pole? Või siis vähemalt ühe ja teise otcte seletused et õiged omavahel kokku viia.
On olemas adapterid http://www.ramelectronics.net/html/adt-21032.html äkki saab selle skeemi kusagilt välja otsida.
Comment
-
Monitoriks on WINTECH 1431
Model no. WM-1431
Valmistaud juunis 1990a.
486 pilti näitas küll.
Kas sellel 486-l win95 peal käis ???
Kui käis win3 siis kas reso oli 640*350 ???, siis kindlalt EGA.
P.S mul on EGA molu olnud ja ma olen seda vga kaardi taha üritand panna. võibolla spetsdraiveritega saad käima...Elu on nagu lintmakilt muusika kuulamine. Mida lõpupoole, seda kiiremini hakkab linti äraandev ketas pöörlema...
Comment
Comment