Teade

Collapse
No announcement yet.

Parim meediamängija alla 300EUR?

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

Parim meediamängija alla 300EUR?

Olen kamminud interneedust nii- ja naapidi. Mida aga ei leia on hea kasutajaliidesega kvaliteetne meediamängija. Peaasjalikult vaataks filme, aegajalt ka pilte ning ehk kuulaks läbi DACi ka veidi digitaalset muusikat. Sisest kõvaketast vaja ei ole. Wifit ka mitte, võrgukaabel on piisav. Peaks suutma kas a) NAS kettalt meediat lugeda või b) ise USB ketast laiali jagada.

Esialgu on silma jäänud vaid Popcorn Hour A-300. Dune HD-101/301 seest ei tundu jälle mõistlikku helisignaali kätte saama - digiväljund puudub, analoog pulga otsast...
    Popbox V8 kohta kirjutavad et sellel pole korralikku sisse ehitatud Media Jukebox lahendust ning 3. partei vahendid on aeglased. Lisaks nägin veel videod sellest kuidas asja kasutama pidi - ca 15 klikki tuli puldiga enne teha kui YAMJ abil esimese filmini jõuti. See on juba jabur.
    Egreat R200S kasutajaliides tundub olema allpool igasugust arvestust. Eriti 190EUR hinnasildi juures.

Mure on selles, et seni kasutusel olnud WD TV Live HD viimane softiuuendus oli aasta aega tagasi ning tänase seisuga ei taha ta kas a) mängida uusi mp4 formaate või b) üleüldse midagi mängida kuna soft kipub lolliks minema. LINK

I
    deid? Linke?
    viimati muutis kasutaja Anc; 08 m 2012, 10:28.
    Vastik audiofiil

Vs: Parim meediamängija alla 300EUR?

300€ pole mingi kunst sobivat leida,eriti kui nõuded nii lihtsad on.osta suvaline ja kui maitse suus ja soovid suuremad,hakka midagi muud otsima.
    ise sooviks sellistele nõuetele vastavat-mängib ka matroshkat,suudab väliselt kõvaketalt filme näidata ja ideaalis saaks 1TB ketta sisse panna.
    pluss muidugi full HD väljund(aga see peaks nii loomulik olema et isegi ära märkimist ei tasuks)
    muusikasõpradel on vähe keerukam,seal on mõned lisad.aga tavaliselt tulevad need kõige muuga ise kaasa.

Comment

matroska ja väliselt kõvakettalt näidamine olid ju ilmselgelt ka minul nõuetes. alla full hd ei ole niikuinii midagi mõistlikku (apple tv ei kvalifitseeru).

Aga selle teema point on siiski MITTE osta midagi suvalist. Mul on juba maitse suus sellest kuidas Western Digital äärmiselt halba softi toodab ja oma boxi uuendamise lihtsalt lambist ära lõpetab. See on see mida ma enam kindlasti ei taha.
      Vastik audiofiil

Comment

asja iva on selles et sa ostad praktiliselt arvuti.kolme aasta pärast on süsteem äärmiselt vana.viie pärast iidne,kuue aasta pärast saurus.
        nii et ära süvene softi ega tema uuendamisesse,vaid osta vastavalt oma hetkeootustele.paari aasta pärast ostad järgmise,siis jälle järgmise jne.
        kõige tähtsam on välja töötada ootuste nimekiri.mida pikem ja põhjalikum ta sul tuleb,seda kergem on seadet valida.
        seda enam,et raha ei piira

Comment

Eino humorist. Suurem osa neid karpe ei tööta ka täna vastavalt minu ootustele. Vähe sellest, et ega kuskile kohale minna ja ise menüüdes navigeerida-proovida niikuinii ei saa. Valikut pole kellelgi. Iga 2 aasta tagant ma boksi vahetada ei taha. Popcorn näiteks on oma 3 aastat vanadel seadmetelgi softi alles hiljuti uuendanud. Eluiga võiks olla ca 4-5 aastat. Seega võiks kiibid olla purgi sees uuemad ja võimsamad.

Lühidalt: aitähh soovitamast suvalist seadet, kuid ma siiski ei soovi suvalist. Äkki on kellelgi ikkagi kogemus millegi konkreetsega.

Edit: Palun, minu tänane mängija on endiselt müügil. Aga näed ei mängi kõike... Ei uuendata softi...
          Vastik audiofiil

Comment

Kui sul ei oleks ees hinnapiiri 300 eur võiks soovitada just filmi vaatamiseks korraliku uut telekat, neist paljud oskavad mängida NASilt (DLNA) pea kõike. Teine variant on mõne suurema tootja kõrgema otsa bluray mängija, mis samuti tihti oskavad võrgust pea kõiki formaate mängida, vähemalt mp4/H.264 ei ole probleem, enamasti ei oska nad mängida hoopis vanemaid digi formaate või Macilt pärinevaid.
            Näiteks Panasonicu plasma mängitavad formaadid 2011 variandis, 2012 omadel on paar konteinerit rohkem:
            Click image for larger version

Name:	PanaPlasmaFailid.png
Views:	1
Size:	105,3 KB
ID:	867016
            viimati muutis kasutaja moi; 08 m 2012, 12:58.

Comment

Mul on riiulis AC Ryan PlayOn mini, HDMI-i on ilusti väljundiks olemas, pidavat sööma kõike mis testides ette anti. DLNA võimalus, mul võtab samas võrgus oleva võrguketta pealt mängitavat meediat. Kasutajaliides on...noh on olemas. Probleeme on kohati olnud subtiitritega, nendel saab küll suurust ja värvi valida, aga kohati on ikka väga raske neid lugeda. Mina tahaks paremat kasutajaliidest aga see olen ka mina. Hinnaklass oli meie maal kuskil pool sinu eelarvest.

Comment

Mini 2 on isegi kodumaal saada. Ja UI peaks olema parem kui esimesel minil. Küll aga peaks seal sees olema kaunis nõrguke kivi, niiet seda uut ja ägedat GUId ei jõua ta väga hästi liigutada. On see tõsi või mitte - ei oska öelda. Reviewdes väga ei rõkata, et YAMJ kasutamine rõõm oleks. Pigem vastupidi.
                Vastik audiofiil

Comment

Sealt samas oma mini soetasingi. Tõsi, proovisin kunagi korra ka YAMJ'i tööle saada aga tulutult. Ju ei ole piisav muusika-filmide nautija läbi selle karbi. Ma kasutan siiski faili browserit ja otsin ise soovitud asja välja ning panen käima. Viide iga nupuvajutuse järel on ka natuke häiriv.

Comment

kogu süsteem koosneb neljast osast-kõlarid;kodukinovõimendi;suur(46 tolli ja suurem)ekraan ja alles siis meediamängija.kui kolm esimest nõuet on täitmata siis võid soovidest julgelt "hea kasutajaliidesega kvaliteetne meediamängija" maha tõmmata.käib suvaline.
                    kõlarid tuleb valida sellised et rahuldaksid sind 10-15 aastat.samaks perioodiks rehkenda kaks võimendit,kolm ekraani ja 4-5 meediamängijat.

Comment

Ma teesklen et ma ei lugenud seda viimast postitust :-)
                      Vastik audiofiil

Comment

ei,elu ongi selline.elektroonika vananeb tohutu kiirusega.meediamängija on süsteemi odavaim komponent ja seega tuleb ta valida täpselt selline,et ta võimalusi saaks pea 100% ära kasutada.
                        seejärel tuleb ta ära visata ja uus osta.ja jälle selline,mille võimalusi täiel raual kasutada saad.
                        kõik muud on sama raiskamine kui näiteks vilsandi majakavahile ametiautoks ilusa punase ferrari ostmine.ilus vaadata aga kasutada ei saa

Comment

Esmalt postitatud Anc poolt Vaata postitust
                          ... minu tänane mängija on endiselt müügil. Aga näed ei mängi kõike... Ei uuendata softi...
                          Olemas Dune HD Base 3.0 - mängib kõik video/audio formatid v.a SACD ja DVD-Audio.
                          Soovitan Dune HD Duo - maksab ainult natukene rohkem kui sinu eelrave, mängin kõik BD-ISO, BD-ripid nii HDDst kui võrgust, olemas coax väljund (kuni 24/192 2.0).
                          Otsi eBay - seal oli variantid hinnaga ~350€

Comment

Kui arvutiasjandusega sina peal oled saad ehitada ise ka HTPC kuhugi 300 eur kanti ja sinna võid peale panna mis tahes softi. Isegi valmis HTPC võib leida sama raha eest, kuigi sellel ei pidavat jõudlus piisav olema: http://www.lenovo.com/shop/americas/...tech_specs.pdf
                            viimati muutis kasutaja moi; 09 m 2012, 12:26.

Comment

Hea idee moi!

Aga operatsioonisüsteemidest - Geexbox? Android XMBC? Linux MCE? Ubuntu TV? Win 7 Media Center? Ma absoluutselt ei orienteeru selles maailmas.
                              Vastik audiofiil

Comment

Working...
                              X