Teade

Collapse
No announcement yet.

Parim meediamängija alla 300EUR?

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

Vs: Parim meediamängija alla 300EUR?

Mis WD TV Live Hub-il puudu jääb? Ma filme eriti ei vaata ja ei tea väga eksootiliste formaatide kohta, aga peaaegu kogu kõvaketastele korjatud audio mängib küll maha. Softiuuendused on ees pea iga kord, kui käima panen. Mingeid featuure, millest sajandikku vaja läheb, tuleb pidevalt juurde...

Comment

minu kogemus on, et WD uuenduste kvaliteet on allpool igasugust arvestust. iga uus uuendus keeras minu karbil midagi jälle tuksi. lisaks lõpetati mu karbile üleüldse uuenduste tegemine ja... ma ei taha säärase ettevõttega väga enam tegemist teha.
      Vastik audiofiil

Comment

Esmalt postitatud Anc poolt Vaata postitust
        Hea idee moi!

Aga operatsioonisüsteemidest - Geexbox? Android XMBC? Linux MCE? Ubuntu TV? Win 7 Media Center? Ma absoluutselt ei orienteeru selles maailmas.
        Ei oska soovitada, ei ole kursis. Kui rahaline pool välja jätta on see ilmselt maitse asi. Kuigi ega ma kindel ei ole, et kõik variandid PC platformil töötavad ja mõni hea asi ei puudu nimekirjast.

Comment

asi selles ju ongi, et kobedat riistvara on lihtne valida. aga tarkvara on see mis asjast asja teeb. ja seda pimesi valida on päris jabur...
          Vastik audiofiil

Comment

Working...
          X