Teade

Collapse
No announcement yet.

STV kanalite valik

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

STV kanalite valik

ma tean et korterisse tuleb kaabel ainult mis läheb telekasse ja rohkem nagu uurinud pole

kas kanalite arv võib oleneda telerist endast ?
    kui automaatselt otsida kanaleid siis on nähe et korraks käib sahisev FOX kanal läbi ...
    ja sain ka käsitsi selle välja otsida aga paremaks pilti ei saa ...
    kas võib olla asi selles et väga vana teler on ?

Vs: STV kanalite valik

Sul on odavam pakett kus fox ja edasi on välja lõigatud. Kuna analoogsignaal siis midagi tuleb läbi.
    Ma ei saa sellest aru, järelikult on see vale.

Comment

Esmalt postitatud murtpoiss poolt Vaata postitust
      ma tean et korterisse tuleb kaabel ainult mis läheb telekasse ja rohkem nagu uurinud pole .....
      ... ja siin hakatakse nüüd usinasti mõistatama ja oletama, kelle
      kaablivõrk on ja kuskohas asub, et midagi veel lisada saaks...
      Elektroonika töötab suitsu baasil.
      Tähendab - igasse detaili on doseeritud täpne kogus suitsu.
      Kui mõnest suits välja lasta, siis värk enam ei käi.

Comment

Kunagi, kui minul STV oli, siis oli sama teema. Mõnede kanalite pilt oli ikka väga tatine. Kurtmise peale tulid tehnikud kohale ja mõõtsid signaalid ära. Viletsamatel oli jaotusboxis 50 db (ei mäleta enam palju parematel oli aga oluliselt rohkem) paar detsibelli on minimaalne mis 30 m kaablis kaotsi läheb, lisaks veel videomakk vahel ja ongi teleka jaoks signaal nõrk.
        Tegin Elioniga lepingu - pildid nagu öö ja päev.
        MINULE EI MEELDI KUI MÕNINGAD ISIKUD MINU POSTITUSI MUUDAVAD,
        KUI POSTITUS EI SOBI SIIS PALUKS SEE KUSTUTADA !

Comment

Et siis telekast ei olene midagi ?

Comment

Siis peab telekas suht imelikult katki olema nii et ei. Kui just nii vana telekas ei ole et kaablitüüner puudu. Võ detsiplokk. Kui üksainus sahisev kanal siis on kuskil kaabli vahel hinnapaketi filter. Kui mitu sahisevat kanalit siis võimalus et kuskil kaabelduses viga.
            Ma ei saa sellest aru, järelikult on see vale.

Comment

Samas olen näinud telekat, millel olid 30 db nii ilusad pildid ees, et katkine kaabel ei mõjutanud midagi.
              Tavaliselt tahab tavaline telekas saada normaalse pildi jaoks 50 db. (kui õieti mäletan)
              MINULE EI MEELDI KUI MÕNINGAD ISIKUD MINU POSTITUSI MUUDAVAD,
              KUI POSTITUS EI SOBI SIIS PALUKS SEE KUSTUTADA !

Comment

Esmalt postitatud klm poolt Vaata postitust
                ..... Tavaliselt tahab tavaline telekas saada normaalse pildi jaoks 50 db. (kui õieti mäletan)
                Nii ta enamvähem on, kaablivõrgust peaks korterile (ühele telerile) andma mitte alla
                56dB, aga tavaliselt mitte alla 60dB, et ka kahele telerile kindlalt edasi jagada saaks.

PS. Mõõtühikut bell lühendame kokkuleppeliselt suurtähega B
                seepärast et see on tuletatud teadlase nimest, tutvume ka:
                Elektroonika töötab suitsu baasil.
                Tähendab - igasse detaili on doseeritud täpne kogus suitsu.
                Kui mõnest suits välja lasta, siis värk enam ei käi.

Comment

Endal samuti veel STV analoogkaabel kasutuses ja FOX on neil konkurentsitult kõige sitema pildiga kanal. Kui õieti mäletan, siis asub ta neil diapasooni kõige esimese kanali koha peal (K1 ?).
                  Ja võib küll telekast oleneda. Mul läks teleka vahetusega pilt OLULISELT paremaks (kuigi endiselt on silmnähtavalt kõige kehvema pildiga kanal). Ju siis tüünerid ja pildiparenduse algoritmid erinevad.

Comment

Kuna olen ka pidanud viimasel ajal STV kaabli ja antenni vahel pendeldama olen avastanud ka midagi meeldivat. ETV pilt on STV kaudu parem kui antenniga. Vähem pakitud, teravam ja kuidagi paremate värvidega. Või on see minu luul?

Comment

K: STV digiga rahulolek?

Olen kaua elioni digi-tvd kasutanud, nüüd avastasin et telekas pakub digi valikus 181 tv + 13 raadio kanalit. 6 kanalit neist on avatud. Lahti olevad kanalid ei ole pildi poolest mu meelest elioni omadest sugugi kehvemad. Küll aga saab STV-st 9.99€ eest 128 kanalit vs Elioni 74 vastu.
                      Meie majas on STV kaabel mis pakub lisaks digile veel ka analoogi kaudu 61 kanalt.
                      Kas on keegi rohkem Elioni ja STV digi tv võrdlusega kursis?

Comment

Working...
                      X