Teade

Collapse
No announcement yet.

Panasonic WV-CP480 kaamera

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

Panasonic WV-CP480 kaamera

Õhtust, kiire küsimus, et kas pealkirjas mainitud kaamera suudab ka otse teleri taga pilti näidata analoogsignaalina näiteks, datasheet.
    otsija

Vs: Panasonic WV-CP480 kaamera

Tavaline video. Tegemist parema otsa analoogkaameraga. Optika osa on sellisel hea.

Comment

Väljundiks PAL signaal, seega suudab.

Comment

Nüüd proovisin uuesti kanaleid skannida, leidis ühe hirmsasti sahiseva analoogkanali ka siiski, kui liigutada käega kaamera ees, siis on näha, et pilt muutub ja kaamera midagi saadab välja, aga telerisse jõudev pilt on väga nõrk, põhimõtteliselt hädavaevu tuvastatav, et üldse midagi telerini jõuab. Kas võib olla mingi teleri seadistamise teema veel, või siiski kaamera nahas? Teler muidu mingi paar aastat vana digitv, raadio ja analoogtv ühes, eelnevalt pole kunagi analoogkanaleid proovinud vaadata sellega.
        otsija

Comment

Esmalt postitatud otsija poolt Vaata postitust
          Nüüd proovisin uuesti kanaleid skannida ...
          Torka õigesse auku ... video IN.

Comment

Ongi õiges ma usun, kaamera taga koaksiaalkaabel video out ning läheb teleri antenna cable in. Teleril taga veel COMPONENT in, aga sinna vaevalt kuhugile läheb.

E: Kirjaviga parandatud
            viimati muutis kasutaja otsija; 21 m 2013, 23:21.
            otsija

Comment

Esmalt postitatud otsija poolt Vaata postitust
              Ongi õiges ma usun, kaamera taga koaksiaalkaabel video out ...
              ... ja mina ütlesin video IN.
              Kui antenni sisendist tahad sisse sööta, siis on vahele vaja modulaatorit.

Comment

Aa võinii, ma pole kursis nende asjadega, kuskohast selle modulaatori leida võiks muidu üldse?
                Sobivat sisendit teleril paraku pole, tahaks lihtsalt proovida, et mis pilti see aparaat näitab, optikaga tundub, et saab kenasti lähemale zuumida.
                viimati muutis kasutaja otsija; 21 m 2013, 23:14.
                otsija

Comment

Modulaatori leiab videomaki seest, aga enne ma soovitaks "composite in" proovida

Comment

Jahjah, minu viga, component in tegelikult seal, kui nüüd taskulambiga täpsemalt lugeda õnnestus , see viimane soovitus sealtkaudu proovida on ka ilmselt niisama "prooviproovi" soovitus jah?
                    otsija

Comment

Sealt component sisendite alt sain ühega neist mustvalge pildi ette, seega toimib, tõenäoliselt üritan maha müüa, endal väga midagi sellega tegelikult peale hakata pole.
                      otsija

Comment

Working...
                      X