Teade

Collapse
No announcement yet.

Arvuti -> TV s-video - 10 meetrit

Collapse
X
 
  • Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

    Arvuti -> TV s-video - 10 meetrit

    Selline küsimus ..et kui arvutist on televiisorini 10 meetrine maa, et kas siis nii pikk s-video kaabel suudab signaali normaalse kvaliteediga kanda, kui ei, siis mis oleks lahendus?

    #2
    Kõik olenab kaablist... Kui mingi suht pesunöör vahel, siis saad juba paari meetri peal mürasid rohkem kui pilti, täitsa profikaablitega saab ka mitukümmend meetreid täitsa puhtalt.
    Kusjuures veeb ütleb, et praegu on a-poes soodukaga müügil selline kaabel, ka 10 ja 15 meetrides on olemas. Ehk on nende tootmisel arvestatud nende pikkustega ja asi peaks kenasti töötama?
    Üldiselt enamasti on probleem hoopis teleka ja arvuti maandustes, seetõttu pilt kannatab ja põletatakse kaarte maha... Hea oleks teleka antennikaabel kilbi juures või kasvõi antennipesast kordusmaandada, mõnikord keegi suuremates majades oma lekkivate seadmetega kütab sinna sisse igasugust jama ja kui arvuti ja teleka antenn ei ole samast kohast maandatud, siis on lood pahad, heal juhul on pilt kole.
    Üldjuhul võiks hoitatada nii: enne, kui hakkad arvutit ja telekat omavahel ühendama, tõmba arvuti ja monitor ja kogu see muu kola seinast välja ja telekas kaa ja telekal antenn tagant ära... Siis pane oma kena juhe paika ja alles seejärel uuesti kõik seina tagasi. Ära võtmisel võta samamoodi kõik jama seinast ära. Niimoodi käitudes ei lase vähemalt seadmeid läbi, jääb tv-out ja telekas ellu. Kui pilt kole, siis ikkagi aitab kas arvutist vaatamise ajaks antennikaabli eemaldamine või siis korralik maandus.

    Comment


      #3
      siit kohe selline küsimus ..kuidas maandada
      ..jah ..starmanil vist see võrk maandamata, kuna vaadates arvuti pilti telekast jooksevad pildist läbi lainelised jooned. Aitab antennikaabli lahtiühendamine, aga seda ei viitsi teha koguaeg...

      kust siis korterisiseslt maandada saaks ..sellest karbist, mis signaali data-ks ja tv-ks jagab, või kusagilt mujalt? ning kuidas seda teha tuleks?

      Kaabli kohta veel niipalju, et kas pidis võib vahet märgata, kasutades kaablit (A-kaabel) Videokaabel Scart - MD4M&3,5mm 10,0 m HQ-seeria või SVHS pistik - SVHS pistik (gold) 10meetrine (SKY720100). 100 krooni hinnavahe ikkagi.

      Kohe selline küsimus ka juurde, et kas antud juhtmele (Videokaabel Scart - MD4M&3,5mm 10,0 m HQ-seeria) on võimalik scart otsale juurde monteerida 2 RCA pistiku, ilma, et kannataks kvaliteet ja kosmeetiline pool? Mõte nagu selles, et siis saaks 2 juhtme asemel 1, ei oleks vaja lisaks juhet, mis arvutist võimendisse läheks.

      Comment


        #4
        RG 11 kaabel on hea
        see ainult ei paindu eriti ja maasisse ka mõeldud, hind ei ole ka kallis

        Comment


          #5
          Ednet 15m s-video kaabel töötab küll ilusti :

          Comment


            #6
            Selle kaabli ümber ehitamise kohta niipalju, et kui sa selle scart pistiku lahti saad võtta, siis pole probleemi sinna need 2 audioväljundit juurde joota. Kui aga on valatud pistik, siis ei saa mitte.

            Comment

            Working...
            X