Teade

Collapse
No announcement yet.

beko service mode

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

beko service mode

:'(Õnnetu juhuse tõttu sain oma uuemat sorti BEKO telekale service mode menüü ette... No ja nagu arvata võib menüüst väljudes oli pilt hm.... moonutatud(ekraan kitsam ja ääred kumerad). Nagu juba öeldud, menüüsse sisenemine oli juhuslik ja mingeid kombinatsioone meelde ei jäänud!
    Äkki mõni hea inimene oskab nõu anda. Netis küll inffi paljude muude markide kohta, kuid BEKO kohta ei leidnud.

:'(Õnnetu juhuse tõttu sain oma uuemat sorti BEKO telekale service mode menüü ette... No ja nagu arvata võib menüüst väljudes oli pilt hm.... moonutatud(ekraan kitsam ja ääred kumerad). Nagu juba öeldud, menüüsse sisenemine oli juhuslik ja mingeid kombinatsioone meelde ei jäänud!
    Äkki mõni hea inimene oskab nõu anda. Netis küll inffi paljude muude markide kohta, kuid BEKO kohta ei leidnud.
    võta videomaki philips vr540 (usun et k2ib suva philipsi maki oma) pult , vajuta seal nuppu TV (kasvõi kogemata) ja siis ürita sellest puldist videomakki seisma panna ja plaksti on service menüü ees , seal navigeerimiseks kõlbab ka teleka enda pult

Õhtul võin järgi täpsemalt katestada kuidas ;D
    Elu on nagu lintmakilt muusika kuulamine. Mida lõpupoole, seda kiiremini hakkab linti äraandev ketas pöörlema...

Comment

ehee.

Mul sama jama. See service meenüü tuleb, kui lihtsalt kanaleid üles vahetada, suvaliselt. Antud menüü on mul veel mitu korda ette löönud, sellest õnnestub välja saada vaid telekas välja lülitada selle ees olevast power nupust.

Kord lolli peaga tegin sevice menüüs reseti ja see nullis kõik väärtused ära - nagu ma aru sain. Siis oli ka pilt kõver ja kole ...saatsin siis hooldusesse maili, kuid nood väitsid, et service menüüsse saab ainult vastava puldiga, vältides ju tegelikku probleemi. Ise sain asja siiski korda nii, et suvaliselt puldiga surfides (selades kanaleid üles) sain service menüüsse ja pildi jälle paika. Kuid mõni kuu tagasi tõmbas lihtsalt pildi kõveraks ja virvendama teatud heleduse korral. Siis viisin ta garantiisse, kus remondimehe jutu järgi oli mingi kondekas läbi põlenud, või midagi selle laadset. Pilt on nüüd sirge, kuid on sellel mingid magnetiseerunud väikesed osad pildi üleval äärmistes servades (mitte nurkades).

Igatahes kindel, mis endel - tegemist on probleemse televiisoriga, olgu siis BEKO külmkapid nii head kui tahes.

Comment

Nu vott, kuidas see siis täpsemalt toimub, pakutud variandid ei anna tulemust. Kui viitsid katseta õhtul ja anna teada.

Comment

Jutt küll veidi teemast mööda aga ei kõlba need Beko külmkapid ka õieti kuhugi! Kui vähegi võimalik ärge ostke tehnikat toidupoest. Mõeldud "saastamarketit".

Comment

märgi ära teleka täisnimetus ja kui tead, siis sassii nimetus (näiteks12.1 jne. )

Comment

Nu vott, kuidas see siis täpsemalt toimub, pakutud variandid ei anna tulemust. Kui viitsid katseta õhtul ja anna teada.
              Katsetasin täpselt nagu ennem kirjutasin videomaski puldilt valid TV ja siis vajutad videomaki puldil nuppu stopp - service menüü ees ;D välja saab ainult riistvaraliselt voolulülitist.
              Teleka margi unustasin vaatamata, aga see on 28 tolline telekas ja nicam stereo on kah+tekst. Muide, isegi skeem on kaasa antud ;D . Aga minu teleka margist pole vist asja.
              Põhimõtteliselt võin ju Girderiga uurida, mis kood see on vis antud olukorras puldist välja tuleb.
              Elu on nagu lintmakilt muusika kuulamine. Mida lõpupoole, seda kiiremini hakkab linti äraandev ketas pöörlema...

Comment

Mudel 28BCT28NTX,aga mis sassii on pole aimugi, või kustkohast võiks sellest aimu saada-vabandused võhiklikkuse eest.

Comment

proovi nii: sisseminekuks-PICTURE MENU-8500-ja siis kohe 850.

Comment

Lp. kaaskannatajad, nüüd siis lisandus "BEKO" telekaklubise veel üks õnnete liige

Õnnetu juhuse tõttu sai mu abikaasa meie uuemat sorti BEKO telekale service mode menüü ette... No ja nagu arvata võib menüüst väljudes oli pilt sassis, moonutatud, ekraan kitsam ja ääred kumerad. Nagu juba öeldud, menüüsse sisenemine oli juhuslik ja mingeid kombinatsioone meelde ei jäänud! Mõni aeg hiljem suutis ta seda jälle teha suvalisel hetkel kanaleid üles vahetades. Pilt on mul siiani kõver sest ei ole mul õnnestunud seda menüüd kätte saada. Videomaki puldiga mis on küll Filipsi oma ei õnnestunud. Õhtul manen ka margi siia üles
                    äkki mõni hea inimene oskab nõu anda.

Comment

vaadake siit, ehk on abi http://monitor.net.ru/forum/download.php?id=18420

Comment

Originally posted by mudahai@Mar 17 2006, 08:20
                        Lp. kaaskannatajad, nüüd siis lisandus "BEKO" telekaklubise veel üks õnnete liige

Õnnetu juhuse tõttu sai mu abikaasa meie uuemat sorti BEKO telekale service mode menüü ette... No ja nagu arvata võib menüüst väljudes oli pilt sassis, moonutatud, ekraan kitsam ja ääred kumerad. Nagu juba öeldud, menüüsse sisenemine oli juhuslik ja mingeid kombinatsioone meelde ei jäänud! Mõni aeg hiljem suutis ta seda jälle teha suvalisel hetkel kanaleid üles vahetades. Pilt on mul siiani kõver sest ei ole mul õnnestunud seda menüüd kätte saada. Videomaki puldiga mis on küll Filipsi oma ei õnnestunud. Õhtul manen ka margi siia üles
                        äkki mõni hea inimene oskab nõu anda.
                        Vaene Sina.

Endal kah Beko TV ja Philipsi videomakk.
                        Service menüüse saad nii - valid Philipsi maki puldilt TV (kui võimaldab seda juhtuda) ja siis vajutad stop nuppu .

Comment

Asi lahenes siis järgmiselt: Kuna videomaki puldiga ei õnnestunud asja lahendada (VR570) siis võtsin tv puldi ja hakkasin kiiresti kanaleid üles poole vahetama (kuna ülespoole vahetamisega ta suvalisel hetkel ette tuli viimati) samalajal mööda tuba vehkides. Ja toimiski. Teleka sassii oli B20.2

Comment

samalajal mööda tuba vehkides

Comment

Working...
                            X