Teade

Collapse
No announcement yet.

Realaotuse lõputransistor Keysmart Televizor clasic 21T95 TXS 21

Collapse
X
 
  • Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

    Realaotuse lõputransistor Keysmart Televizor clasic 21T95 TXS 21

    Kunagine postitus:
    21T95(BEKO) puudub sinine


    Telekas töötab muidu hästi, kuid...vahel lülitub sisse "valesti", st ekraan heledaks ei lähe ja kui kohe välja ei lülita(3...5sek), põleb reatranss läbi. Uuesti käivitades kõik normaalne kuni järgmise korrani, keskmiselt transs kvartalis!

    Pole ju hullu olen kasutanud BU 508D ja ka võimsamaid ja kiiremaid, tulemus sama- probleem aga selles, et juhtub valel ajal, , täna nt eesti laulu finaal! Eestit muidugi ka arvutist näha, tegu ema telekaga.
    Kuna ühtki dioodiga transsi enam pole, siis küsimus- kas võib panna A transi ja rööbiti vastav diood, türistortelekate puhul toimis.

    #2
    Vs: Realaotuse lõputransistor Keysmart Televizor clasic 21T95 TXS 21

    viska see telekas minema.sa oled ammu rohkem raha kulutanud kui asi väärt.
    (ma olen siin sisult samaväärseid(kuid hea kineskoobiga)telereid 35€ eest müünud)

    Comment


      #3
      Vs: Realaotuse lõputransistor Keysmart Televizor clasic 21T95 TXS 21

      See telekas ostetud tehasepraagina 50 eek-i eest kunagi ja viga oligi sinise puudumises ja ka see sisselülitamine, no ca 6 transsi millest kolm kusagilt teistest telkudest pärit. Pilt ju ideaalne CRT ja lihtsalt küsisin- mida penskaril ikka teha. Ja muide olen ka ise paar tk ära andnud
      Jama hoopis 42LG plasmaga, sain lõpuks ebay-st z-sus boardi, aga pilti ainult 2 ruutdetsimeetrit, ei julge kaua soojendada. Eelmisel plokil põles üks kaitse läbi, ja kaitsmega enam ei käivitunud, ilma aga tekkis täielik pilt ca 5min jooksul, see oli aga tumedavõitu ja värvid määrdunud. Sisselülitusel korra hele sähvatus küll üle ekraani käib, kas milli- või mikrosekundites. Joodan vanale kondekad tagasi, sai lühist otsitud ja proovin kas saan endise tulemuse, rohkem ei oska midagi teha. Vene foorumisse oli paar teemat tekkinud seal lahakas keegi pikalt sama sassii probleeme, oli lisanud kividele täiendavaid jahutusplaate ja ventilaatoreid kui aga jutt läks mingite juhtkivide( ei mäleta praegu marki ega tea ka nende otstarvet, viimased enne ekraanile suunduvaid lintkaableid) programmeerimisele, loobusin esialgu...
      Ette öeldes, Tallinnasse remonti vedama ei hakka ja koju 40€h ka kedagi ei kutsu, tean ka LCD ja LED telerite hindu- olen lihtsalt jonnakas huviline.

      Comment


        #4
        Vs: Realaotuse lõputransistor Keysmart Televizor clasic 21T95 TXS 21

        Leidsingi rakenduse A transile, (pole kunagi kasutanud, ilmselt ekslikult ostetud) sillates dioodiga, tunnikese vastu pidanud, siis järgmise korrani... Mõtteline 35€alles, rääkimata transpordikuludest Ida-Virumaalt
        Serigos nt BU 508D 1.57 , loomulikult spetsiaalselt selle järele sõita,,,suhteline, elektroonika poest alati midagi vaja.
        viimati muutis kasutaja vari; 02 m 2013, 23:14.

        Comment


          #5
          Vs: Realaotuse lõputransistor Keysmart Televizor clasic 21T95 TXS 21

          see plasma jutt on palju huvitavam.mul on ka praegu lg plasma käsil(selline iidne RZ42PX10)proovisin talle paar päeva tagasi X_SUS ploki tellida.
          algul mõtlesin ka ebay peale,aga sealt on risk saada plokk mõnest lammutatud vigasest telerist.
          siis aga leidsin mingi poe lehe,proovin sealt.

          Comment


            #6
            Vs: Realaotuse lõputransistor Keysmart Televizor clasic 21T95 TXS 21

            Minu plasma paariks kuuks seisma jäänud, ei ole üldse kogemusi ja pole julgenud torkida, otsin selle foorumi vana arvuti favoriitidest, paras studeerimiseks, remonti viia ei tasu, ära visata kahju, voolu võtab ka 300W. Postitasin kunagi siia, sain ka sinult vastuse, siis jäin aga plokki ootama ja asi jäi pooleli. Lühisesse läks Z-sus aga nii: võtsin pistiku välja ja toppisin võimsusemõõtja pistiku vahele, see käis aga kähku, loll nagu ma olen, kuigi tean et impulssplokkidega nii ei tohi.
            Ei mäleta kes oli saatja, mingi firma vist, inglismaalt, küsisid veel kas olen rahul jne, vastasin jaatavalt, plokk oli nii põhjalikult pakitud, et äratas usaldust
            Otsin veel Apple Cinema Display A1081 Main Logic board-i,samuti toitesisend lühises, leidsin ebayst mingi firma kel neid 3 pakkuda, aga saatekulu oli kallis ja raha sai otsa. Üks plokk pakuti seal 1€ üle viimasel sekundil, vajutasin enterit, pidi aga hiirega submittima, oleks saanud 29-ga. Apple displayl kärssas kõigepealt toitekas, ehitasin siis toitepistiku ülemineku ja andsin toitekast B(vene)5-7 24.5 volti peale, sellel toitekal 3A el kaitse, töötas 6h ja vaikis.

            Comment

            Working...
            X