Teade

Collapse
No announcement yet.

LG42PC1RR plasma Z-SUS

Collapse
X
 
  • Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

    LG42PC1RR plasma Z-SUS

    Käivitamisel hakkas ekraan helenduma vasakult ja mingi pilt tekkis ca 3min jooksul, läbi oli z-sus plaadi kaitse 1(+VS sisendahel) -plaadil oli antud ahel lühises, sai eemaldatud konded ja lahti joodetud dioodod-ikka lühis(YPPD-s)
    Ebay-st uus plaat, sellel peab kaitse vastu, aga tulemus hullem, kaua soojendada ei ole julgenud aga paari min jooksul alustab ikka vasakult ja punaselt kuni tekib nii 4 ruutdetsi mingit heledat ebamäärast laiku millel(s) näha liikuvat kujutist. Eemaldades +VS kaitsme, tekib mõne min jooksul pilt impressionalistlik kujutis!
    Sain vigase YPPD-ga plaadi? Vene foorumis: http://www.monitor.net.ru/forum/viewtopic.php?t=267993 kirjeldatud YPPD remonti, võiks ju lühises plokil proovida, küsimus aga kuidas see elukas kätte saada kui mootorpumbaga kolbi pole, on eraldi pump, pumbaga kolb...kuumutada täiendavalt plaati??
    -Või viga muus?
    ZSUS 6871QZH056B
    Pildid said kahjuks liig mahukad
    viimati muutis kasutaja vari; 17 m 2013, 11:53.

    #2
    Vs: LG42PC1RR plasma Z-SUS

    mahajootmisel abiks 80w vene kolb ja tinasukk..mõned minutid ja asi käes, kui vana kivi vaja pole siis võid ju skalpelliga vanal kivil jalad läbi lõigata ja siis juba pintsettide ja tavakolviga need jalad ükshaaval välja katkuda..ja lihtsam on uus kivi tellida kui hakata vana opereerima...uut kivi peaks saama Speleta-st tellida, saad uue kivi koos radikaga
    viimati muutis kasutaja Kaits; 17 m 2013, 13:34.

    Comment


      #3
      Vs: LG42PC1RR plasma Z-SUS

      Tänan, hakkan keldrit revideerima, veneaegseid tinasukki peaks olema, kuidas aga kivi või selle hübriidi marki teada saada, et hinda uurida, radikal sellised kirjad:
      (L) 49210P1058B
      (M) AL50B REV.0
      (S) 060214-6280
      kusjuures uuel plaadil oli (L) järel olev 49210P mingi teise tähe järel(kas (M) või (S)järel ), viimased numbrid erinesid, samuti teised tähised, praeguseks kaas taga ja telekas jalust ära.

      Comment

      Working...
      X