Teade

Collapse
No announcement yet.

Tv pilt

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

Tv pilt

mul on teleka pildiga selline jama, et nt kanal 2 ja etv-d näitab ilusti, kuid tv3 sätendab, võix arvata, et antenni viga. Keegi teab lahendust, mida ette võtta tulex?

avalikkusta,mis antenn sul on ja mis kanalitel vahid.

Comment

ega ma teagi, mis antenn täpsemalt...tuppa jooxeb mingi vene antenn, mis yhendatud satipanniga düünerit vms vahel ei ole...kanaleid vahin nt rtl2, mtv,etv,pro7, eurosport, tv 1000 (ka halva kvaliteediga, nagu tv3) kanal 2...

Comment

võib-olla on viga hoopis antennikaablis,kui ta liiga vanaks jääb, siis kasvab järsult sumbuvus ja pilt muutub halvemaks.

Comment

kuid seda enam vahetada ka ei anna a jh, enne ununes mainida, et mul on veel splitter ka vahel, et jaotab antenni kaheks, myya soovitas mingit din 5 pistikutega...äkki on see valesti ühendatud...kusagil õpetust pole?

Comment

Antennisplitter DIN5 pistikutega ???
            Pole sellisest asjast küll enne midagi kuulnud.
            Vana helitehnika remont Pärnus

Comment

vb ple din5...ajan ehk millegiga segamini, a see on kruvi moodi otsik, mis tuleb otsa keerata

Comment

võtta splitter vahelt ära ja proovi otse. kui pilt paraneb on viga nõrgas signaalis.

Comment

vb ple din5...ajan ehk millegiga segamini, a see on kruvi moodi otsik, mis tuleb otsa keerata
                  Ehk tegemist kaabel-TVga, siis võiks lähimat naaberklienti
                  külastada ja oma silmaga vaadata kas sama probleem.
                  VÕIMENDITE REMONT ja KAASAJASTAMINE

Comment

F-pistikuks nimetatakse.
                    Kontrolli ka kontaktid üle (kasvõi loksuta kaablit ja jälgi mida pilt teeb), endal oli just halvas ühenduses viga.
                    - Vend Hieronymus tunneb Motorola toodete nimekirja kõige paremini, las tema ütleb.
                    - Motorola poolt loodud kiipide hulgas ei ole teda üles tähendatud. - Tähendab: ta on Intelist!

Comment

niisama otsik järgi ilma splitterita panna, siis tõesti parem pilt....mida teha?

Comment

nüüd püüa aru saada millest on nõrk signaal tingitud,proovi täpsemini seletada, kuidas(milline)antenn tehtud on.

Comment

vastasmajast tuleb satipann, mis on veetud siis antennikaabliga korterite vahel laiali ära...ex see mingi vene kaabel ole, kuna on ysna jäik ja musta värvi...

Comment

kui sul tuleb tuppa vana kaabel, siis vaheta see kindlasti ära(kuskil trepikojas peab ju mingi jagaja olema)ja vaata üle oma splitter,olen näinud ka selliseid, kus ainult kaks takistit karbi sees on.tunne huvi, kuidas naabritel on.arvesta sellega, et mida uuem telekas, seda tundlikum ta on,seda just piltide võrdluses.

Comment

ma ei saa kahjux kaablit vahetada, kogu kupatus seina sees, peab kõik lahti lammutama siis a kas sellel splitteril peab kusagilt maandus ka jooxma vms?

Comment

Working...
                              X