Teade

Collapse
No announcement yet.

Mkv fail, subtiitrid ja blu-ray mängija

Collapse
X
 
  • Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

    Mkv fail, subtiitrid ja blu-ray mängija

    Tere!


    On soov osta blu-ray mängija. Oluline on, et see mängija mängiks mälupulga või välise kõvaketta pealt ka mkv faile. Kas mkv faili kõrval on võimalik avada ka subtiitrite faili? Näiteks sellise pleieriga: http://www.trustedreviews.com/sony-bdp-s4100_Blu-ray-Player_review. Olen seda teemat ka guugeldanud ja paistab, et srt faili lisamine on võimalik. Kuid Sony esindusest öeldi, et kui on vana telekas, siis subtiitreid lisada ei saa (mul on 5 a vana Sony telekas). Väga vastuoluline jutt. Igatahes olen tänulik, kui keegi teadjam ja kogenum mulle selle kohta infot annab. Tänud ja head uut aastat!







    #2
    Vs: Mkv fail, subtiitrid ja blu-ray mängija

    Kas nimetatud pleier MKV-le lisaks eraldi .srt faile mängib ei tea. Aga vabalt võid ka ise MKV-sse SRT "sisse panna". Selleks vabavaraline programm MKVMergeGUI.
    Huvitav kuidas telekas mõjutab subtiitrite olemasolu/lisamist? See peaks olema ikka MKV dekoodri (videokoodeki või -konteineri lahtipakkimisega toimetab pleieri protsessor) ülesanne..

    Comment


      #3
      Vs: Mkv fail, subtiitrid ja blu-ray mängija

      Esimest korda kuulen,et telekas segab subtiitrite näitamist.
      Kõik tänapäevased sinikiire mängijad peaksid srt faile toetama.
      Kui teed mälupulgale kausta kuhu paned sisse MKV faili ja samanimelise SRT faili,siis peaks mängija automaatselt teksti alla võtma kui subtiirid on menüüst lubatud.
      Sonyga mul kogemust pole aga samsungiga vähemalt toimib nii.
      Telekas ei mängi selle juures mingit rolli.Vaata või kineskooptelekaga.

      Comment

      Working...
      X