Teade

Collapse
No announcement yet.

Kust saada tarkvara Grundig telekale?

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

Kust saada tarkvara Grundig telekale?

Tere, otsisin netist ja ei suuda leida uut tarkvara oma Grundig telekale.
    Teab keegi on seda üldse saada või aitab ainult esindus raha eest?

Telekaks siis Grundig 40 VLE 7131 BF

Vs: Kust saada tarkvara Grundig telekale?

Kas tarkvarauuendusteks on mingi põhjus ka? Mul oli üks digiboksi lugu (http://www.elfafoorum.eu/threads/694...arkvara-vigane), mis lõppes uue tarkava laadimisel mittekontaktse seadmega. Esindus saatis siiski asenduseks terve emaplaadi.

Comment

Probleem selles, et telekas käitub viimasel ajal väga veidralt.
      Nimelt kui vaatan mõnda filmi mälupulga pealt, siis pidevalt hakib, jookseb kinni ootab korra ja siis mängib jälle edasi, enne nii ei teinud.
      siis teine teema on see, et enne ta dts heli mul ei mänginud, nüüd mängib dts heli, film jookseb küll katkendlikult, aga heli on olemas, enne oli vaikus dts heliga ja nii pidigi olema tehase poolt, et vaikus on.
      samuti ei tunne alati usb mäluseadet ära, kui sinna panen mälupulga või välise kõvaketta.

samas tema enda salvestatud videot mängib kenasti, mul salvestav telekas.
      ma ei tea kas siin muudab midagi andmemaht või on asi ikkagi erinevas failitüübis, igal juhul ilmselgelt on sellel telekal midagi segamini.

Comment

Proovi vahemälu tühjaks kustutada, menüüs peaks see võimalus olemas olema.

Comment

Mhh, pean uurima aga ei tea küll sellist asja, sel telekal.
          Ainus asi, mis leidsin on tehase vaikeseadete taastamine.

Comment

Proovi sellise USB pulgaga ja sellist filmi, millega varem töötas kenasti. Kui enam ei jukerda, siis on tegemist filmide erinevate kvaliteetidega.
            NB! Kui filmil kvaliteet on tunduvalt parem, siis see nõuab ka kiiremat USB liiklust. Mõni mälupulk ei pruugi seda tagada.

Comment

asi ei ole mälupulgas, ennem vedas isegi 20 gb filmi, nüüd ei vea 3-4gb filme.
              osasid veab teisi ei vea, aga ka nendega, mida veab takerdub vahest.
              Et ilmselgelt on midagi muutunud, sellest annab ka aimu see, et DTS heli on hakanud mängima, kuigi DTS-ga film jookseb katkendlikult.
              et midagi on möda ilmselgelt ja alati ei hakka mälupulka lugema ka.
              ja väline kõvaketas on kiirem, kui mälupulk, aga ka sellega hakib.

Comment

Sellele mudelile ei tundu jah tarkvara pakutavat.

Esmalt postitatud klemmikas poolt Vaata postitust
                Ainus asi, mis leidsin on tehase vaikeseadete taastamine.
                Võikski ju siis seda proovida.

ma ei tea kas siin muudab midagi andmemaht või on asi ikkagi erinevas failitüübis
                Aga probleem võib olla tõesti selles, et filmide sisu on aja jooksul muutunud, pakkimise koodekid teised jms.

Teler ise tundub ju korras olevat, sest...
                samas tema enda salvestatud videot mängib kenasti, mul salvestav telekas.

Comment

Nüüd on telekas garantiis, isegi takrvara ei saanud uuendada, kuna usb ei tööta korralikult.
                  Filmid sestap ilmselt ei mänginudki, siis korralikult.
                  Nüüd pean ootama, kuni tuleb uus miski trükkplaat sinna, et saab korda asja.

Comment

Working...
                  X