http://www.dhgate.com/product/h-264-...137083973.html Kas see on digitelevisiooni vastuvõtja? Kuidas see töötab? Algatuseks proovisin seda oma teleka küljes. Ei tule pilti ette. Milline on selle asja pult?
Teade
Collapse
No announcement yet.
Mis jubin see on?
Collapse
X
-
Vs: Mis jubin see on?
Mul selline vedeleb kodus.
Mitu head aastat toimis (monteerisin vene 380 teleka raadiokanali asemele), aga ühel päeval enam kanaleid ei leindud.
Pult on suht saast. Kui huvi, teen millalgi endavariandist pilti.
Ega see Serigos tollal midagi ei maksnud kah.
Tundlikkus...on..nigu on...Padise kandis sain Ellamaa signaali kätte (siis veel Paldiskist midagi ei tulnud).Elu on nagu lintmakilt muusika kuulamine. Mida lõpupoole, seda kiiremini hakkab linti äraandev ketas pöörlema...
Comment
-
Selgus, et kaasa saadud pult on siiski õige.
Antenniks on mul võimendiga toaantenn, mille küljes tavaline boks toimib kenasti (proovitud).
Eks vaikselt uurin edasi. Tartu masti peaks ikka võtma, kui korras on? Tavaline boks võttis seda masti isegi antenniauku pistetud lühikese traadiga.
Comment
-
Tartu Soinaste mast on ju praktiliselt TV-st ja ULL-ist tühi. Mingid komertside saatjad on sina veel jäänud + linkide, pannide tugipostina toimiv mast. Levira ajas oma mastihindadega pilli lõhki. Raadio omad kolisid Annelinna taha Pereraadio masti, TV on Valgjärvel. Seda, kas Ülejõe retranslaator veel töötab, ma ei tea? Kõik on ju n.n. digiboksis, Valgjärvelt! Ka on riigiisadel plaan ühekordse raha saamise nimel panna Levira varsti enampakkumisega müüki! See tähendab riigi TV ja raadio muutmist tasuliseks! Sellest peaksid nagu riigimaksud vähenema, aga see lootus on lollidele! Maha on vaikselt müüdud ka Eestile Rahvusvahelise kokkuleppe alusel eraldatud Türi saatja sagedus 711 kHz, kesklainel. See on ju Eesti rahva sageduslik omand, hindamatu vara! Nõuka ajal oli sellel Vikerraadio, praegu venekeelne kommerts usuraadio!
Kõik müügiks!
Comment
-
Vaidleks siiski vastu sellele väitele,et Soinaste mastis tv-d ei ole.
Soinastes töötab digi tv abisaatja.
Levivad kõik kolm mux-i vertikaalpolarisatsioonis.
E23.mux-1 antenni kõrgus 113m võimsus 0,25:E52.mux-2 antenni kõrgus 109m võimsus 0,23 kw:E47 mux-3 antenni kõrgus 103m võimsus 0,21 kw.
Comment
Comment