Teade

Collapse
No announcement yet.

3D Blu-ray mängija + home network

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

3D Blu-ray mängija + home network

Ammu olen tahtnud soetada ressiiveri kõrvale nn. kodu-meedia-serverit, mis oleks siis ka ühendatud koduvõrguga. Näiteks PC arvutiga millepealt saab maha mängida ka 3D (mkv-formaadis) filme, pilte mida iganes. Üle aasta tagasi uurides oli vist ainuke mõistlik variant PS3, täna juhuslikult vaatasin netti ja opaa (http://www.euronics.ee/t/55817/blu-ray-ja-dvd-mangijad/3d-blu-ray-mangija-philips-divx-plus-hd/bdp2180-12 ) loen mis ma loen aga 100 euri ja idee ja kirjade poolest peaks toimima..
    Kas kellelgi on juba selline süsteem ka kasutusel või teab midagi öelda, tänud juba ette!

Vs: 3D Blu-ray mängija + home network

Comment

Kahjuks ei toimi minuteada ükski BR mängija võrgust mängimisel (vähemalt mitte nii, et sellepärast mingi mõte oleks osta), mõtet on ainult siis, kui pulga, kõvaketta või plaadiga asju ette annad.

Võrgust striimimisel on esimene valik DDD poolt soovitatud Dune või muud selleks ettenähtud analoogsed seadmed.
      Kui sa ei tea millist telerit või kodukino osta ja kust otsast alustada, siis loe "Teleri ja kodukino ostja ABC-d"
      Videoid kodukino teemadel ja asjade ülevaateid näeb minu Youtube kanalil

Comment

Odavalt saab Raspberri Pi millel jookseb XBMC. Prose on lahja, aga 1080p pole probleem, 3D pole proovinud. Päris HTPC (i3/i5) põhine on muidugi asjalikum. Igasuguste "media playeritega" ei tasu sellist komplekti üldse võrrelda, ehk säästa raha ja osta kohe HTPC.

Comment

Esmalt postitatud Cartman poolt Vaata postitust
          Kahjuks ei toimi minuteada ükski BR mängija võrgust mängimisel (vähemalt mitte nii, et sellepärast mingi mõte oleks osta), mõtet on ainult siis, kui pulga, kõvaketta või plaadiga asju ette annad.

Võrgust striimimisel on esimene valik DDD poolt soovitatud Dune või muud selleks ettenähtud analoogsed seadmed.
          Pajud vähe kallimad BR mängijad on nagu meedia pleierid, mängivad võrgust pea kõikke ja lisaks veel plaadilt, näiteks OPPO 103.

Comment

Oppo jääb küsija hinnaklassist ilmselt kaugelt välja. Tõenäoliselt oleks teema siis juba PS4 või 3 ja ülejäänud raha eest saaks midagi ilusat veel Oppo soetatakse siiski põhiliselt BR ja DVD jaoks, milles ta kõrgelt hinnatud ja seejärel muu meedia, küsijal aga pigem vastupidine soov vist?
            Mina panustaks 100€ pigem eraldi sõltumatusse võrgumeedia mängijasse, kuigi selle eest superasja ei saa - kuid siiski normaalse.
            viimati muutis kasutaja Cartman; 05 m 2014, 21:49.
            Kui sa ei tea millist telerit või kodukino osta ja kust otsast alustada, siis loe "Teleri ja kodukino ostja ABC-d"

Comment

DLNA ja mängivad kõike mida on suudetud mängima panna, ka võrguserverilt.

ntx see http://www.euronics.ee/t/55526/blu-r...bp730-lg/bp730

Esmalt postitatud Cartman poolt Vaata postitust

palun hari end, juba ammu mängivad!
              viimati muutis kasutaja Scott; 06 m 2014, 00:01. Põhjus: järjestikpostitused kokku

Comment

Esmalt postitatud umbellatus poolt
                palun hari end, juba ammu mängivad!
                Eks püüan. On mul täiesti olemas BR, mis striimib. Ainult et striimimiseks ma seda ei käivita, on palju paremaid seadmeid selleks. Ja eraldi selline BR osta ja loota et mängib kõik edukalt ja universaalselt ära, on minu arvates natuke optimistlik. Kodu-meedia-serverini on BR ikka pikk samm minna - võibolla minu viga, loodan liiga palju.

Edit: Kui minu personaalküsimus kõrvale jätta, kas keegi julgeb siis teemaalgatajale mingit br-d striimimiseks soovitada? Mina olen mõnega pusinud ning edukaks striimimiseks ei julgeks seda küll nimetada, eriti kui mitmeid erinevaid formaate vaja mängida?
                viimati muutis kasutaja Cartman; 05 m 2014, 23:23.

Comment

See peaks erinevate reviewde põhjal toetama kõikvõimalikke audio/video formaate üle dlna. On kellelgi siin reaalset kogemust sellega? Suht vana mudel ja konkureerib pigem Oppo bdp-93'ga, mis tootmisest maas. Firmware upgrade ehk hoiab asja moodsana.

Comment

Kirjade järgi toetavad paljud br mängijad igasuguseid asju. Mul on ka mingi LG jubin riiulis, millel võime nii wifi kui etherneti kaudu koduvõrgust ja internetist sisu näidata. Paraku reaalselt on selle kasutamine nii ebamugav ja tulemus kohati nii ebakvaliteetne, et igapäevaseks kasutuseks täiesti kõlbmatu. Spekkide järgi ostes võib saada ka positiivse üllatuse, aga peab kindlasti valmis olema ka negatiivseks.
                    Toidan trolle!

Comment

Working...
                    X