Teade

Collapse
No announcement yet.

Viasati tuuner+kodukino+TV ühendamine

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

Viasati tuuner+kodukino+TV ühendamine

Tere!
    Kuidas ma peaksin ühendama Viasati tüüneri Pace DS250NV (tagapaneel)
    TV Philips 6000K (tagapaneel)
    Sony kodukino (tagapaneel)
    nii et tüünerilt TVsse tuleva pildi heli tuleks läbi kodukino.
    Hetkel on Pace tüüner ja Philipsi TV omavahel ühendatud scart-scart juhtme abil.

Millised juhtmed peaksin juurde ostma, et asi toimima saada või tuleks vaadata rohkemate ühendusvõimalustega kodukino poole.

Tänud ette.

Vs: Viasati tüüner+kodukino+TV ühendamine

Sellel kodukinol ei ole tagapaneelil ühtegi sisendit, seega ei saa ühtegi seadet sinna juurde ühendada.
    Vaja on paremat kodukino võimendit, millel oleksid "audio in" sisendid.
    Kui sa ei tea millist telerit või kodukino osta ja kust otsast alustada, siis loe "Teleri ja kodukino ostja ABC-d"
    Videoid kodukino teemadel ja asjade ülevaateid näeb minu Youtube kanalil

Comment

Tänan vastamast!
      Ennist jäi mul lisamata, et lisaks sooviks TVst USB ja HDMI kaudu edastatava meedia (filmid, muusika) heli tuleks ka läbi kodukino süsteemi.

Cartman, kas mõtled selliseid Audio in sisendeid?
      Kui hangin selliste audio in sisenditega kodukino siis milliseid kaableid ja millise skeemina ma need kolm seadeldist ühendama peaks, et mu ülal kirjutatud kasutussoovid täituksid?

Comment

Kuna nii tüüneril kui teleril on olemas digitaalne optiline heliväljund, siis oleks ideaalis vaja sellist võimendit, millel on kaks optilist digitaalset helisisendit. Sel juhul saab nii tüüneri kui teleri heli võimendisse ja kõlaritesse lasta. Tüüneril on ka RCA- audio out (needsamad, mida küsisid), siis ajab asja ära ka ühe digitaalse optilise ja ühe analoogsisendiga(rca) võimendi, see on muidugi kehvem variant kuna siis ei saa tüünerist digitaalset (näit DD5.1) heli kätte.
        Kui on teistsuguste sisenditega võimendi, on võimalik kasutada ka erinevaid konvertereid, kuid parem on kohe osta sobivate sisenditega võimendi.

Kaablitest on vaja kahte optilist või ühte optilist ja ühte rca-kaablit. Mõlemad tuleb ühendada helivõimendisse ja teised otsad siis tüünerisse ja telerisse. Ühendamisel eksida ei saa, sest muid sobivaid väljundeid ei paista kummalgi seadmel olevat.
        Kui sa ei tea millist telerit või kodukino osta ja kust otsast alustada, siis loe "Teleri ja kodukino ostja ABC-d"
        Videoid kodukino teemadel ja asjade ülevaateid näeb minu Youtube kanalil

Comment

Working...
        X