Oleks siis vaja mingile vanale värvitelerile(rootsi toode, aga tundub suhteliselt vene 3. põlvkonna värvikate analoog) mingi videosisend tekitada. Kas annab teha? Või tuleb ikkagi kuskilt Video-to-RF konverter hankida? ???
Teade
Collapse
No announcement yet.
Vanale telerile videosisend
Collapse
X
-
Videosisendit oleks võimalik teha küll (eriti lihtne ,kui tahad telekat pärast ainult mnitorina kasutada), kuid kuna telekas suht tundmatu minu jaoks siis soovitan rf-konverterit .
...
Tegelt, kas ise oskad kolbi käes hoida ??? Kisu telekas lahti ja otsi sealt raadiokanal ja värviplokk üles. Ja paluks täpset teleka marki. Äkki siiski suudame aidata
Edit: ja vaata, mis kivid seal nedes plokkides seesElu on nagu lintmakilt muusika kuulamine. Mida lõpupoole, seda kiiremini hakkab linti äraandev ketas pöörlema...
Comment
-
Teleka mark vaevalt, et kellelegi midagi ütleb, aga selline see kogu markeering teleri taga on: Luxor Dukat TYP 18051911 Motala Sweden
Kolbi ikka oskan käes hoida, natuke aega TPTs luftivenda mängitud ;D
Kivide markeeringud tulevad varsti :P
Palju see rf-konverter võiks maksta ja kust saaks? Vanasti Ekraanis oli, aga enam pole Ekraani ???Sex, drugs & rock'n'roll -- need kolm sõna elavad igavesti!
Comment
-
Jama! > Uurisin lähemalt seda rootsi telekat, trükkplaadile ilusti kirjutatud, mis ots miski on ja minu üllatuseks polnud raadiokanalimoodulil otsa "video out" vaid ntx. "video-" ja "video+" ???
Hetkel siis mu pingutused suunatud teemasse http://www.tevalo.ee/cgi-bin/YaBB.cgi?boar...;num=1080475187 et saada tööle üks vene teler, mille sisteemist ma aru saan ;D
Raadiokanali peaks maha võtma ots nimega "blokirovka"...
Kas arvuti tv-oudist composite kaabliga tulev signaal on muidu sobiv, et seda telerile mainitud kohta saata?Sex, drugs & rock'n'roll -- need kolm sõna elavad igavesti!
Comment
Comment