Teade

Collapse
No announcement yet.

Denoni ja Motorola sõda

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

Denoni ja Motorola sõda

Tervist,

Ehk kellegil veel sama probleem esinenud ja lahenduse leidnud.

Ostsin ressiiveri Denon AVR-X1100W (http://www.denon.ee/?op=body&id=8&cid=521&cgid=0 ) ja ühendamisel Elioni klassikalise digiboksiga Motorola VIP1003 tekkis kohe tõrge. Nimelt pilt tuleb aga heli ei. Sai manuali järgi kõik variandid läbi proovitud. Erinevaid hdmi kaableid proovitud. Digiboksist otse telekasse ühendades tulevad nii pilt, kui heli aga läbi ressiiveri ainult pilt. Ainuke lahendus, mis toimib on, et hdmi otse digiboksist telekasse (sony KDL-40w4500) ja siis telekast optilisega heli ressiiverisse. Firmware uuendused ressiiverile tehtud.

Kui keegi on leidnud lahenduse kuidas tänapäevane hdmi ühendus tööle saada siis ootaks rõõmuga lahendust.

Müüjaga kontakteerusin sama probleemiga siis nentis, et ma kolmas klient juba sama murega aga tema ei tea mida teha. Krt pool eestit on elione purke täis, et võiks ju ainult kasumi teenimise asemel natukenegi kliendisõbralikkust üles näidata ja küsida, et "mis digiboksi ka kasutab klient, et on esinenud tõrkeid".

Saatsin küsimuse ka Denoni maaletoojale ja nende vastus oli lühidalt selline: Jah, oleme probleemist teadlikud, Motorola digiboksi ja Denoni HDMI 2.0
    standardites on mingi erinevus. Kui tarkvarauuendus tuleb, läheb see automaatselt iga kahe kuu tagant saabuvasse update pack'i (järgmine 1.detsember),

viimati muutis kasutaja Scott; 04 m 2014, 03:49. Põhjus: järjestikpostitused kokku

Vs: Denoni ja Motorola sõda

Kas sa oma Elioni purgi videoväljundi panid 1080 P peale?

Comment

Lgp spl ikka luges mu eelneva postituse läbi, et probleem on Denoni Firmwares lausa kinni. Vahetpole minu jaoks enam. Ei kavatsenud oodata n kuud ning viisin Denoni kaupmehele tagasi ja võtsin Sony. 10min ja kõik toimis nagu vaja.

Edu.

Comment

Lugesin läbi ja tegelikult pole asi firmwares vaid selles, kui elioni Motorola seade on standardis madalama resoga pildistandardile häälestatud. Kui paned pildi 1080P peale tekib ka hääl.

Comment

Hr ekspert teab rohkem, kui Denoni maaletooja...kes kinnitas probleemi olemust Denoni uue tarkvaraga. Ning kui asi oleks lahenenud lihtsa Motorola purgi reso muutmisega siis ma ei oleks foorumis häält teinud. Ehk jah ma proovisin enne laksutamist kõik variandid läbi.

Comment

Ei maksa iroonitseda. Proovime siin inimesi aidata ja küsisid ise abi. Hr ninatark võta teatavaks,et maaletooja ise seadmeid ei paigalda vaid saab tagasisidet meie, edasimüüjate käest. Olen paigaldanud Denoni resiivereid kordades rohkem kui mõnel ninatargal eluaastaid. sellepärast julgesingi kobiseda. Vabandust.......

Comment

Working...
            X