Teade

Collapse
No announcement yet.

Samsung LE32S71B heli probleem

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

Vs: Samsung LE32S71B heli probleem

laiskus kallal?
    ma juba ühes teises teemas juhendasin veidike...kõige lihtsam ja 10 minutid aeganõudev tegevus. tagumine kaan maha ja sikuta nuppude plaadi külge minev kaabel pesast välja ja vsjoo kui nuppe ei kasuta...

Comment

Tere!
      Õige aga otsimise rõõm kõige suurem .

Comment

Esmalt postitatud Kaits poolt Vaata postitust
        laiskus kallal?
        ma juba ühes teises teemas juhendasin veidike...kõige lihtsam ja 10 minutid aeganõudev tegevus. tagumine kaan maha ja sikuta nuppude plaadi külge minev kaabel pesast välja ja vsjoo kui nuppe ei kasuta...
        Must miljon muud projekti ja asja millega tegeleda, aga õnneks/kahjuks mina kasutan seda seadeldist minimaalselt ja niikaua kuni seetöötab, mina oma näppe sinna külge ei pane, sest kui full brick siis pean mina tasuma
        Aga kui uus tuleb, siis tirin raudselt lahti ennem kui konteinerisse viin

See tehnoloogia juba nii jalgu j
        äänud ka, et mõttekam oleks juba edasi liikuda.

Comment

Sulle mainiti puldist, proovi see peitu pista v6i teise tuppa viia siis saad vb sotti , kui siis pult
          nähtud sama samsal

Comment

Paulikene - soovitan korrata seda klassi, kus teised lugema õppisid - selges eesti keeles on kirjas, et puldi viga on välistatud patareide väljavõtmise teel. Telekaomanik - seltsimees saag üritab siin jah ilmselt raha teenida või niisama hinge sülitada oma saladuslike vihjetega, võimalik, et isegi teab, kes teda teab :P...aga minul tuleb meelde üks ammune juhtum. Ei mäleta isegi, mis tootja telekal, aga täpselt samad ilmingud - juhtploki täielik isetegevus. Googeldasin ja tuhnisin ja komistasin ühes venelaste teleriremondifoorumis sama mudeli samasuguse vea kirjeldusele. Põhjuseks oli surnud lüüt, mis, kui mälu ei peta, oli ahelas, mis sidestas juhtkivi, millesse kõik nupud kokku jooksevad ja mis omakorda kogu elu telekas kontrollib, realaotusega. Oli mingi kontrollahel, mis seotud saadete lõppedes välja lülitamisega või midagi taolist, igal juhul ootas kivi realaotusest silutud pinget üle RC filtri ja seesinane lüüt oli seal selleks C-ks ning kui lüüt hakkas mahtuvust kaotama, siis hakkasid reaimpulsid vaikselt juhtplaadile "imbuma" ja ajasid ta üsna lolliks. Vahetasin konde ja kõik laabus. Tasuks äkki uurida, kas ka sinu omal ei ole mingi selline teema käsil. Selle kasuks räägib asjaolu, et viga on nagu sujuvalt järjest süvenev.

Comment

Mina vaataks ka esimese asjana lüüdid kriitilise pilguga üle.
              Tänapäeval ju enamus elektroonikaseadmete vigu just kuivadest lüütidest tingitud.

Eile just parandasin ühte toiteplokki, millel üks lüüt oli tühjaks jooksnud.
              Pealt vaadates oli ilus ja terve, aga oli loigu alla teinud nii et jalad olid ära oksüdeerunud. Kui vastu läksin, siis kukkus plaadilt maha lihtsalt.

PS. Seltsimees SAAG-i käitumine paneb imestama. Nagu mingi poisike keksib, et näe "mina tean mis viga on aga vot teile ei ütle".
              Peab ilmselt järgmine kord samamoodi vastama kui kodanik SAAG ise abi vajab. Tean mis viga on aga sulle ei ütle. Anna parem oma aparaat mulle.
              viimati muutis kasutaja Kkert; 22 m 2015, 14:30.

Comment

Sai ostetud uus LG 42" teleri ning vana viidud garaaži, kus selle lahti kiskusin.
                Ühendasin kõrvaloleva puuteplaadi lahti ning eemaldasin mooduli koos nuppudega üldse sealt ning nüüd töötab TIP-TOP vana teler.
                Ehk kui kellelgi vanaemale vana, aga töötavat telerit vaja, siis annan odavalt ära.

Tänud kõigile abi eest.

Comment

Tere!
                  Kaits ütles vea põhjuse ära, kui Kkert lugeda ei oska ja kui ta vana kommunist on siis on andeks antav. Aga kui inimesed laisad ja ei viitsi lugeda siis sorry.

Comment

Kaits rääkis et nuppude moodul tuleb lahti ühendada. Mingit konkreetset viga, ja kuidas seda parandada, ei ole välja küll õeldud.

PS. Kas sellepärast olen kommunist et tahan et foorumis infot jagatakse tasuta?
                    Isiklikult vajan ka mõnikord abi ja on hea kui saab foorumis küsimustele vastused. Ja samas üritan ise ka abiks olla nii kuis oskan.
                    Kelle huvides see nüüd oleks kui me iga nõuande eest siin raha hakkame küsima?
                    Sinu käest võime ju järgmine kord raha ka küsida, kui sa nii väga tahad.

Comment

Jagelemisi pole siia vaja. Kinni.
                      Keegi pole targemaks muutunud sellest, et mind lolliks peab.

Comment

Working...
                      X