Teade

Collapse
No announcement yet.

Kaamerast video arvutisse arvutisse

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

Kaamerast video arvutisse arvutisse

Mure nüüd selles et tahaks kuidagi videokaamerast videot arvutisse et töödelda veits aga pole arvutit millel oleks AV sisendid...kas oleks võimalik mingi progrega see usb augu kaudu arvutisse lasta mõtlesin ise näiteks niiet olemas webcam ja selle progrega saab lindistada videot aga siis oleks vaja kaamera kuidagi ühendada usb augu kaudu ja jas see progre ültse loeb välja kaamera niiet saaks video lindistada.või on äkki mõni muu varjant kellegil välja pakkuda?

on varjante 2
    1.tv kaart sealt kaudu kaasasoleva softi või muu netist olevaga
    ja
    2.videokaardid olid ka kunagi sellised
    omal hetkel ati 32 mb ja comp out ja in mõlemad olemas
    videod tulevad normaalse kvaliteediga.
    kuigi jah digital on ikka teine teema
    Seal kus suitsu, seal ilmselt tinutatakse..

Comment

Kui webcam'is on pildisensoriks selline millest video välja tuleb, saab oma kaamera tema asemele panna ja ongi videosignaali digtaliseerija lemas. Vastasel juhul...pead ikka video-sisendiga kaardi ostam või siis välise USB-porti käiva samasuguse tüki.
      - Vend Hieronymus tunneb Motorola toodete nimekirja kõige paremini, las tema ütleb.
      - Motorola poolt loodud kiipide hulgas ei ole teda üles tähendatud. - Tähendab: ta on Intelist!

Comment

Ma küsiks siia juurde veel sellist asja, et kas kuskil keegi sellist teenust (raha eest)kah osutab? Mul on hunnik analoogkassette (lindistatud super VHS_ET), tahaks neid avi või mpeg saada. Töötlemist kannatab mu arvuti küll aga sisse ei jõua hästi lugeda.

Sorri, kui teemat risustan, ei viitsi uut teha.

Comment

Alaska kle sul on siis arvutis see video sisendiga kaart olemas ve et ütled et ei jõua sisse lugeda kui on siis võiksid ju kaaluda selle müüki kui omal vaja ple seda...

Comment

Ostsingi selle kaardi kunagi spetsiaalselt video salvestamiseks aga pole kunagi eriti korralikku pilti kätte saanud. Osaliselt seepärast, et pole korralikku softi, samas ei teagi millise kvaliteediga peaks see jääma. Tavaliselt on mingid triibud sees jne. Ühesõnaga ei viitsi ajusid *******. Kui kellelgi asi käpas ja hardware olemas, äkki saaks kaubale?
            (Kaarti ei müüks, pole eriti müüja vend. B) Muidu net on täis kohti, kus müüakse vanemaid TV in kaarte, hinnad kah suht madalad.Kindlasti leiad midagi.)

Comment

Kui su kaameral juba USB väljund on, siis ilmselt leiad sealt kõrvalt ka FireWire. Vastav kaart maksab poes paarsada krontsa. USB2.0 olemasolu korral kasuta seda. Või sain ma asjast valesti aru ja sul on analoogkaamera?
              Kui töötab - ära näpi! (A.Ots)

Comment

Mina olen kasutanud paaris projektis BT878 kiviga tvkaarti, s-video sisendit sellel (kui kaamerast või mujalt tuleb komposiit, siis korralik telekas teeb komposiidi s-videoks ja siis lindistan sealt s-videona, see komposiidi sisend pole liiga hea). Siis btwincap'i draiverid ja mingi korralik soft. Üle 1,5GHz pentiumiga suudab kenasti reaalajas PAL tv resolutsiooni grääbida nagu ikka 25Hz ja seda kettale kirjutada... Muidugi ketast peab palju olema, sest pakkida reaalajas eriti ei jõua ja pole vaja ka, niikuinii monteerimisel dekompresseeritakse kõik ja pärast jälle uuesti. Muidugi alla 2G masinaga on kõik ikka suht piin ja alla gigabaidi ram'i pole ka mõtet...

Kui niisama torkida tahad, siis tõmba microsoft movie editor 2 (midagi sellist oli ta nimi?) ja siis oli veel üks microsofti proge pakkimiseks ja striimimiseks kui vaja, need tasuta.

Comment

To Alaska

Kui vaja S-VHS, VHS või DV pealt plaadile võtta, teen ära. Võimalik DVD-le (ka menüüdega), DivX, VCD jne. Kui veel huvitatud oled, kirjuta.

Comment

Working...
                  X