Teade

Collapse
No announcement yet.

Arvuti - (AMP)ressiiver - TV parim võimalik ühendus

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

Arvuti - (AMP)ressiiver - TV parim võimalik ühendus

Tere,
    Paluks natuke spetsialistide abi. Plaanis ehitada elutuppa korralik kodukino süsteem (ilmselt 5.1). Kuna elamises on ruumi vähe, siis plaanin pookida süsteemi ka lauarvuti. See tähendab, kui telerit ei vaata, on see kasutuses lauaarvutina.
    Olen lugenud, et kui arvutist viia pilt/heli läbi ressiiveri (arvuti -HDMI - resiiver input ja ressiiver output - HDMI - teler), siis pidi pildikvaliteet kannatama (kiiruga konkreetseid linke ei suuda toppida)? On see tõesti nii?
    Samas ei tahaks arvutist tulevat pildikvaliteeti kaotada. Käis läbi peast skeem, et arvuti -(hdmi)- teler ja eraldi arvuti - (optiline) - ressiiver. Kas selline variant oleks parem? Optiline kaabel jällegi ainult stereo? Igal juhul peaks arvutis filmid, mängud jms 5.1 toega läbi tulema. Lisaks tuleb juurde veel ka digi TV ja sooviks et kogu süsteem oleks võimalikult mugav hallata.
    Kõiksugu muud soovitused ja head lingid, viited on loomulikult teretulnud.
    Tänud ette!

Vs: Arvuti - (AMP)ressiiver - TV parim võimalik ühendus

Pildikvaliteet ei kannata läbi ressiiveri HDMI - sul on võimalik ressiiverist valida, kas see teeb pildiga midagi või ei tee üldse - laseb lihtsalt läbi. Kui see hirm siiski on, siis optiline laseb tavalise 5.1 heli läbi ilusti. Optiline ei toeta uuemaid heliformaate, mis mahtu jms rohkem nõuavad, nt DTS-MA, Dolby TrueHD jms uuemad.
    Kui sa ei tea millist telerit või kodukino osta ja kust otsast alustada, siis loe "Teleri ja kodukino ostja ABC-d"
    Videoid kodukino teemadel ja asjade ülevaateid näeb minu Youtube kanalil

Comment

Vs: Arvuti - (AMP)ressiiver - TV parim võimalik ühendus

HDMI on digitaalne andmeedastusliides ja see otse (pilti ja heli) ei mõjuta.
      Ressiiver jt. meetodid on mõeldud ikkagi heli 5.1 ja paremate heliefektide saamiseks mida teler oma kahe kõlariga ei võimalda.

Comment

Working...
      X