Teade

Collapse
No announcement yet.

Kaabeltelevisioon

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

Kaabeltelevisioon

Olen veidi mures oma kaabeltelevisiooni pildiga. Pildis on hägused diagonaalsed triibud. Olen probleemi selgitanud ka kaabeltelevisiooni operaatorile (TELO) kuid ilmselt lahendust pole leitud. Mõtlesin ,et millest see võib olla põhjustatud ja kas saaks ma ise midagi teha selle parandamiseks. Kas aitaks äkki mõne võimendi, filtri või mõne muu vidina kasutamine? Olen kuulnud ka ,et mõnelpool kasutatakse ka mingisugust galvaanilist eraldajat aga milleks seda kasutatakse?
    Igal plussil on omad miinused

need hägusad diagonaalsed triibud peaksid olema peegeldunud kanali sünkrohäired.tavaliselt tekivad nad siis kui ülekantavaid kanaleid on palju ja nad asuvad sageduslikkult küllaltki lähestikku.üldiselt on see vene telekate probleem, eriti hästi lõi see välja Vitjaz kuubikutes.antennikaabel tuleb ka üle vaadata, et kas varjestus pole viga saanud.

Comment

Telekad ja kaablid on uued ning korralikud. Kanalid võrgus ei asetse liiga lähestikku ja neid pole palju (20).

Comment

Omal tekkisid sarnased triibud siis kui läheduses (teises toas) töötas omaehitatud arvuti. Kogu ruum oli häireid täis.
        Sarnane sodi võib tulla ka telekaabli kaudu nt. siis kui ka arvutis teleka kaart.
        Splitterid võiksid viga leevendada.
        - Vend Hieronymus tunneb Motorola toodete nimekirja kõige paremini, las tema ütleb.
        - Motorola poolt loodud kiipide hulgas ei ole teda üles tähendatud. - Tähendab: ta on Intelist!

Comment

Võib proovida sellist RF juhet (teleka ja TV seinapesa vahel),millel on sisse ehitatud 2 filtrit (kumbagi otsa pool üks).
          Vana helitehnika remont Pärnus

Comment

RF juhe? Milline see on? Millised filtrid? Kuskohast seda saada on?

Comment

Siit saab
              Vana helitehnika remont Pärnus

Comment

kas need mürad on kõikidel kanalitel, või ainult mingil kindlal sagedusel?

Comment

jah enamikel kanalitel selline pilt. Kõige hullemini kõrgrmatel sagedustel.

Comment

aga kuidas naabritel on?

Comment

Naabritel on samad häired sees.

Comment

Pärnus oli mingi case olnud, et mingid internetiükenduse kaablid olla veetud täiesti kõrvuti kaabel-tv omadega. häired sees. politsei oli sekkunud.. kas seal majja siseneva kaabli lähedalt teisi juhtmeid ei ole jooksmas ? eramurajoonis oskab kohe ju mööda poste tulevaid kaableid vaadata ?

Comment

kui naabritel on sama, siis on viga ikkagi ülekandepoole peal.kui operaator midagi ette ei võtta, siis ainuke koht kuhu kaebada saab on tarbijakaitse.

Comment

kui naabritel on sama, siis on viga ikkagi ülekandepoole peal.kui operaator midagi ette ei võtta, siis ainuke koht kuhu kaebada saab on tarbijakaitse.
                            nii lihtne see pole. selleks peab olema kirjalik avaldus häire kohta teenusepakkujale esitatud. kui siis pole lepingus märgitud perioodil reageeritud, on tarbijakaitsest mõtet abi otsida. kui teenusepakkujal kirjalikku asitõendit pole, ei tõesta keegi, et sellest on juba kord räägitud..

Comment

Otseselt minu maja kaabli kõrval interneti kaablit pole aga võibolla suuresmajas kustkohast mulle individuaalmajasse kaabel tuleb võib küll netikaabel kõrvuti olla. Kaabelfirma kurtis jah ka siin ,et neil on internetivõrgukaablitega probleeme. Kuid samas Tallinnakorteris kus on STV võrk ja suurmaja internetikaableid täis veetud seda probleemi pole.

Comment

Working...
                              X